7 квітня у Будинку кіно  – творчий вечір з нагоди 75-літньої річниці Леоніда Осики

7 квітня у Будинку кіно – творчий вечір з нагоди 75-літньої річниці Леоніда Осики

5 Квітня 2015
3710
5 Квітня 2015
12:57

7 квітня у Будинку кіно – творчий вечір з нагоди 75-літньої річниці Леоніда Осики

3710
7 квітня у Будинку кіно  – творчий вечір з нагоди 75-літньої річниці Леоніда Осики
7 квітня у Будинку кіно  – творчий вечір з нагоди 75-літньої річниці Леоніда Осики

7 квітня о 18:30 у київському Будинку кіно пройде творчий вечір з нагоди 75-літньої річниці від дня народження українського кіномитця Леоніда Осики. Про це повідомляє Національна спілка кінематографістів України.

 

У програмі вечора за назвою «Етюди про Леоніда Осику» - спогади колег, друзів, уривки з кінострічок, показ художнього фільму «Увійдіть, стражденні!».

 

За сюжетом фільму, троє молодих вчених з Москви - Іветта, Авенір та Гелій - вирушають у подорож по казахських степах, не уявляючи собі, з якими труднощами їм доведеться зустрітися в дорозі. Здавалося, життя серед природи мало б об'єднати маленький колектив в єдине гармонійне ціле, але сталося навпаки. 



Автори сценарію: А. Ткаченко, Л. Осика
Режисер Л. Осика
Оператор В. Башкатов
Художник П. Слабинський
Композитор В. Губа
У ролях: Г. Гладій, Б. Хмельницький, С. Князєва, А. Одинг, О. Ігнатуша.

Виробник - кіностудія ім. Довженка, 1987 рік.
 

Леонід Осика - один із представників «поетичного кіно». Здобув Національну премію України імені Тараса Шевченка за художні фільми «Камінний хрест», «Захар Беркут», «Подарунок на іменини», «Гетьманські клейноди». Лауреат Державної премії України імені Олександра Довженка (2001).


На подію запрошують ЗМІ та телебачення. Контактний телефон - 287-46-07.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду