Що дивитися в новорічну ніч і 1 січня на українських каналах

Що дивитися в новорічну ніч і 1 січня на українських каналах

31 Грудня 2014
21838
31 Грудня 2014
18:04

Що дивитися в новорічну ніч і 1 січня на українських каналах

21838
Проекти, концерти і фільми на різні смаки та для різної аудиторії, які вийдуть у новорічний вечір, ніч і день на українському ТБ
Що дивитися в новорічну ніч і 1 січня на українських каналах
Що дивитися в новорічну ніч і 1 січня на українських каналах

Перший національний: українська та європейська музика

 

31 грудня о 21:40 (після випуску новин о 21:00) та 1 січня о 01:20 Перший національний пропонує зустрічати Новий рік музичною програмою «Перші на Першому. Новорічне шоу». Під час концерту відбудеться церемонія нагородження талановитих дітей України «Майбутнє нації». У програмі концерту - гурти С.К.А.Й, ВВ, ТНМК і The Hardkiss, виконавці Alyosha, Віталій Козловський, Наталія Могилевська, Еріка та інші. Загалом, у п'ятигодинному шоу візьмуть участь понад півсотні виконавців, а в концертних номерах виступатиме більше чотирьохсот дітей. Ведучі програми - Тімур Мірошниченко, Злата Огневич, Ольга Ніконова та Ніколь Кулік.

 

 

1 січня о 9:15 в ефір вийде іспанський мультик «Серце дуба». О 13:25 Перший покаже святковий випуск музичної програми «Фольк-music». У ній візьмуть участь фольклорні колективи України, а також гурти «ТаРута», Ot Vinta, «Антитіла», NRavitsa, Віталій Козловський і Тетяна Піскарьова, дует «Анна-Марія», Оксана Пекун, Олександр Злотник та інші. У рамках концерту відбудеться нагородження народних колективів - переможців року. Також у денному ефірі - художній фільм «Студент року», перший із низки сучасних індійських фільмів, що вийдуть у січні на Першому.

 

Слухачам сучасної музики Перший національний запропонує концертні програми, підготовлені німецько-французьким телеканалом Arte. А саме: 1 січня о 21:40 - концерт британського музичного колективу London Grammar, 2 січня - концертна програма французького композитора-мінімаліста і диригента Яна Тьєрсена, 10 січня - концерт The Notwist, німецького гурту, що одним з перших вирішив поєднати інді-рок і електроніку, 11 січня - концерт Stranglers в Олімпії.

 

«1+1»: панування «Кварталу 95»

 

О 19:30 на «1+1» вийде останній випуск ТСН у цьому році. Одразу після нього, о 20:15, розпочнеться головне святкове шоу новорічної ночі на каналі «1+1» - «Новорічний Вечірній квартал». «Кварталівці» обіцяють гостру пародію на Кобзона й Пореченкова та гангста-реп про 2014-й. Шоу перерветься на новорічне привітання Президента України та продовжиться до першої години ночі.

 

 

 

Далі канал пропонує своїм глядачам подивитися концерт «Океану Ельзи» зі стадіону «Арена-Львів», який «Плюси» транслювали наживо в День незалежності, 24 серпня. Продовжить музичну програму новорічної ночі «Дискотека 80-х» о 4-й ранку.

 

У перший ранок 2015-го року «1+1» запропонує для своїх найменших глядачів низку мультфільмів: «Маша та ведмідь», «Невиправний Гуффі», «Білка і стрілка. Місячні пригоди» і «Тачки». У денній сітці каналу - повтор «Новорічного Вечірнього кварталу». Увечері 1 січня на «Плюсах» знову запанує «Квартал 95»: о 20:05 в ефір вийде спеціальна серія «Казкової Русі» під назвою «Президенти удачі». О 21:30 канал покаже російську новорічну комедію «Друзі друзів» з Гаріком Харламовим, по завершенні якої - знову «Дискотека 80-х», музичний фільм про Тіну Кароль «Сила любові і голосу» та концерт «Океану Ельзи».

 

«Інтер»: російські концерти і «вогники»

 

О 18:15 «Інтер» розпочне новорічний вечір російським концертом «Гумор року». О 20:00 в ефір вийде інформаційний проект «Подробности. Итоги года». Святкове програмування продовжиться о 20:40 концертом російського телеканалу «Россия 1» «Новорічний парад зірок».

 

Після нього о 22:30 «Інтер» покаже святковий проект власного виробництва «Чекай на мене у Новий рік». За сюжетом дія відбувається в аеропорту, де напередодні Нового року через снігопад виявилися заблокованими безліч абсолютно різних людей. У різних ролях у новорічному шоу задіяні Марія Шукшина і Михайло Єфремов, Андрій Доманський, Надія Мейхер, Ольга Полякова та Міла Нітіч, Дядя Жора, Олександр Скічко і Сергій Пархоменко (Серьога), Жанна Тихонова, Анатолій Бондаренко, Анастасія Даугуле, Ірина Юсупова, Андрій Данилевич та Роман Кадемін. Музичні номери для шоу забезпечать Ірина Білик, Тіна Кароль, Олег Скрипка, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Потап і Настя, Поліна Гагаріна, Злата Огневич, Марія Яремчук, Alyosha, Світлана Тарабарова, групи «Город 312», «ТІК» та багато інших.

 

 

Шоу перерветься на новорічне привітання Президента України та продовжиться до 2:40, коли на зміну йому в ефір «Інтера» прийде повтор новорічної «Новорічного вогника» 2013 року.

 

1 січня зранку «Інтер» запропонує мультфільми «Свято новорічної ялинки», власний мюзикл 2008 року «Однокласники. Новорічна зустріч», фільм «Чародії». У денній сітці - повтор проектів новорічної ночі, після чого друга частина російського концерту «Гумор року» та російський «Блакитний вогник» каналу «Россия 1».

 

«Україна»: три проекти від Максима Паперника

 

Канал «Україна» підготував до зустрічі Нового року три святкові проекти від режисера Максима Паперника. Перший із них - чотирисерійна комедія «Ковзани для чемпіонки» вийде в ефір 31 грудня о 15:15. У центрі картини фігуристка Аня Зарубіна та жителі міста Сонячний, де проходять змагання з фігурного катання, головний спонсор яких - магазин спортивного інвентарю Валерії Волкової. Після міні-серіалу, о 19:00, в ефір вийдуть «События. Підсумки року».

 

Новорічний вечір на «Україні» о 19:45 продовжить мюзикл «Аліса в країні чудес» - казкова адаптація однойменного твору Льюїса Керолла. Творці казки на чолі з режисером проекту Максимом Паперником обіцяють, що здебільшого слідуватимуть оригіналу, однак, українських телеглядачів чекає багато нестандартних сюжетних поворотів та знайомство з новими дивовижними персонажами. Музичні композиції до новорічної казки каналу «Україна» написали композитор Геннадій Крупник та автори слів Аркадій Гарцман і Олександр Воєвудський. А життя у героїв книги Люїса Керолла вдихнуть відомі українські та зарубіжні артисти.

 

 

О 21:45 на «Україні» стартує «Великий новорічний концерт», також зрежисований Максимом Паперником. Для глядачів новорічні пісні та нові композиції заспівають Софія Ротару, Потап і Настя, Оля Полякова, Джамала, Олександр Пономарьов, Злата Огневич, Ірина Білик та Діма Коляденко, Анна Сєдокова, Марічка Яремчук, сестри Петрик, Макс Барських, Світлана Лобода, Альоша, Олександр Кривошапко, Світлана Тарабарова, групи «Время и Стекло», «С.К.А.Й.», ТНМК, Віталій Козловський та багато інших. Ведучими стануть обличчя телеканалу «Україна» - Олексій Суханов, Ільяс Сахтара, Ольга Бутко, Тала Калатай, Олег Панюта, Ольга Грицик, Анна Панова, Олександр Денисов. Концерт перерветься на привітання Президента України і продовжиться до першої ночі.

 

Далі в новорічній програмі - повтор старого концерту «Новий рік з "Україною"» і повтор новорічного концерту «Як дві краплі» о 4:00.

 

1 січня «Україна» показуватиме художній фільм «Різдвяна пригода Бетховена», повтори «Ковзанів для чемпіонки», «Великого новорічного концерту», «Аліси в країні чудес», художній фільм «Золоті ножиці», новини, серіал «Щасливе життя».

 

ZIK, ТЕТ і НТН: непопсові концерти

 

Телеканал ZIK у новорічну ніч о 22:30 презентує авторське музичне скетч-шоу «Як лабухи тещу в Москву відправляли». Тут у нових ролях постануть ведучі «Лабух-шоу» (етно-талант-шоу каналу ZIK, у якому змагаються весільні колективи), будуть показані найкращі номери від учасників та нові виступи зіркових суддів проекту - Los Colorados, Rock-H, Ot Vinta, «Перкалаба», «Мері», Олега Табакова і Каріни Плай. У центрі сюжету скетч-шоу - конфлікт зятя й тещі під час підготовки сім'ї до новорічного застілля. Протягом комедійно-музичного проекту тещу переконуватимуть у тому, що українська музика краща за виступи російських виконавців.

 

1 січня о 12:15 ZIK покаже пряму трансляцію традиційного новорічного концерту Віденської філармонії, який транслюватиметься на понад 90 країн світу. Також у святкові дні телеканал покаже львівські концерти нових українських альтернативних гуртів: 1 січня о 22:30 - концерт електронного гурту Оnuka, 5 січня о 22:35 - театральний перформанс фрік-кабаре Dakh Daughters. Виступи гуртів чергуватимуться із бліц-інтерв'ю з учасниками колективів.

 

На каналі ТЕТ у новорічний вечір вийдуть повтори скетчкомів «Країна У» та «Віталька». А вже о першій ночі для поціновувачів сучасної української музики ТЕТ покаже «#кращийконцертроку», у програмі якого - виступи Jamala, «Pianoбой», ТНМК, SunSay, The Hardkiss, The Maneken, Onuka, Bahroma, Sophie Villy, Tape Flakes, Champagne Morning, Morphom, Маши Чайковської і Гуши Катушкіна, Dead Boys Girlfriend, US, «Руки'в Брюки». Режисер-постановник програми - Тоня Ноябрьова, оператор-постановник - Олексій Назарук.

 

 

У нічній програмі - знову «Країна У» і традиційний ефір «З ночі до ранку». А 1 січня - цілий день мультсеріалів, з вечірнім випуском «Вітальки» і художнім фільмом «Снігова королева».

 

Телеканал НТН розпочне новорічний вечір о 21:15 «Дискотекою 80-х». А одразу після привітання Президента України, опівночі покаже останній останній концерт «Клоуна нету» білоруського гурту «Ляпис Трубецкой», який зібрав 26 серпня в Києві понад 20 тисяч глядачів. Концерт ітиме до другої ночі, після чого - фільм «Солдати невдачі», далі - «Голі та смішні». 1 січня рано зранку НТН показуватиме мультфільми «Жив-був пес» і «Острів скарбів», удень - низку художніх фільмів.

 

НЛО TV та ICTV: гумор і кіно

 

Святковий вечір на каналі НЛО TV розпочнеться о 21:40 сольним концертом російського гумориста Семена Слепакова. А о 23:05 в ефір уже другий рік поспіль вийде святковий випуск гумористичної програми «Мамахохотала-шоу». У новорічній програмі актори студії покажуть пародію на новорічне звернення президента до народу України, розіграють мініатюру, що відбувається у супермаркеті напередодні Нового року, представлять, що буде, якщо російський телеведучий Дмитро Кисельов заговорить українською мовою і почне працювати в «Міністерстві правди України», покажуть standup про відмінність зустрічі Нового року в дитинстві і зараз та багато іншого. Також у новорічну ніч у «Мамахохотала-шоу» візьмуть участь українські виконавці та гурти «АнтитілА», «Пара Нормальних», Альоша, «Тамерлан», Альона Амаргалієва.

 

 

Починаючи з першої ночі в програмі каналу - випуски Comedy Club та сайд-проекти резидентів Comedy Club. 1 січня сітка теж заповнена ними, а повтор новорічного «Мамахохотала-шоу» вийде о 6:30 ранку.

 

Телеканал ICTV день і вечір 31 грудня присвятить сучасним російським мультфільмам про богатирів, зокрема, о 22:30 до опівночі показуватиме мультфільм «Іван Царевич і Сірий Вовк - 2». О 00:05 в ефір вийде художній фільм «Три горішки для Попелюшки», а вже о 1:30 - спеціально підготовлене для нового року комедійне шоу «Чоловічий клуб» від колишніх кавеенщиків «Банди Дизель». Прем'єра «Чоловічого клубу» відбулася за день до свята - 30 грудня о 22:00.

 

 

1 січня ICTV заповнив свою сітку мультфільмами і художніми фільмами, зокрема о 17:30 та 20:30 покаже дві перші частини трилогії про «Хоббіта».

 

«112 Україна» і 5 канал: підсумки року

 

Телеканал «112 Україна» в новорічну ніч о 00:05 презентує документальну стрічку власного виробництва під назвою «14» про найголовніші події, якими запам'ятався 2014 рік. Чотирнадцять ведучих та кореспондентів каналу у чотирнадцяти авторських серіях документального кіно підіб'ють підсумки року, що минає. Кожна серія - окрема історія про події або явища 2014 року. Журналісти і ведучі телеканалу створювали цей проект близько двох місяців. Для багатьох авторів - це перший досвід у документальному форматі. Повтор фільму вийде вранці 1 січня, а також у неділю, 4 січня, о 22:00.

 

Перед показом фільму «14» канал «112 Україна» до останньої секунди працюватиме наживо. До студії завітають експерти і політики, які аналізуватимуть рік, що минає. Телеглядачі каналу у прямому ефірі побачать, як країна та світ зустрічають новий рік: «112 Україна» робитиме прямі включення з центральних майданчиків міст і Софійської площі, де стоїть головна ялинка країни. Зранку 1 січня «112 УУкраїна» повернеться о висвітлення подій у форматі прямого ефіру.

 

Сітка 5-го каналу 31 грудня та 1 січня традиційно заповнена випусками новин. У новорічну ніч рівно опівночі 5 канал покаже спецвипуск програми «Час. Підсумки тижня», присвячений найважливішим подіям, які сколихнули Україну у 2014 році.

 

СТБ, Новий канал, «2+2»: без спецпроектів

 

Телеканал СТБ до Нового року традиційно не готував ніяких спеціальних телевізійних «страв». Новорічний вечір розпочнеться о 19:55 радянським фільмом «Іронія долі, або З легою парою», після новорічного привітання Президента України СТБ покаже радянську комедію «Іван Васильович змінює професію». 1 січня денна сітка каналу теж заповнена кінопоказом, а увечері о 18:00 стартують повтори шоу «Україна має талант - 6».

 

На повторах і фільмах побудував свою новорічну сітку і Новий канал. 31 грудня з 13:25 до опівночі - повтори шоу «Хто зверху?», потім фільми «Брюс всемогутній», «Завжди говори "так"», серіал «Щасливі разом». Ці ж фільми та серіал канал повторить удень 1 січня, а зранку для дітей покаже проект Kids Time, низку мультфільмів і серіал «Вороніни».

 

На каналі «2+2» 31 грудня запрограмовані повтори комічних проектів каналу «Облом.UA», «Шалене відео по-українськи» та «Супергерої», зібрані в «Новорічний марафон», який ітиме із 17:00 до опівночі. Далі в програму - нове «Шалене відео по-українськи» та «СуперОблом.UA». Із цих проектів складено сітку і 1 січня.

 

Фото - надані прес-службами каналів або запозичені із сайтів каналів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду