«Радіо Ера ФМ» підбиватиме підсумки року в проекті «Новий рік. Перезавантаження»

«Радіо Ера ФМ» підбиватиме підсумки року в проекті «Новий рік. Перезавантаження»

30 Грудня 2014
6079
30 Грудня 2014
18:28

«Радіо Ера ФМ» підбиватиме підсумки року в проекті «Новий рік. Перезавантаження»

6079
«Радіо Ера ФМ» підбиватиме підсумки року в проекті «Новий рік. Перезавантаження»
«Радіо Ера ФМ» підбиватиме підсумки року в проекті «Новий рік. Перезавантаження»

31 грудня та 1 січня на «Радіо Ера ФМ» заплановане спеціальне програмування в рамках проекту «Новий рік. Перезавантаження». Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Першу половину кожної ефірної години буде присвячено інтерв'ю з гостями - успішними людьми у певній галузі. У другій половині кожної години в ефірі буде подовжена програма «Вокс популі», в якій слухачі висловлять свої враження про 2014 рік.

 

«2014 рік був роком оновлення та об`єднання  для всіх нас. Цей рік приніс нам втрати та водночас ми віднайшли сучасних героїв. Саме цього року, як ніколи ми відчули себе українцями. 2014-ий навчив згуртовуватись та  спільно вирішувати проблеми. Ми нарешті зрозуміли, хто такі волонтери та стали допомагати іншим, не очікуючи при цьому винагороди», - коментує назву новорічного проекту керівник редакції культурно-просвітницьких програм Лідія Карпенко.

 

Серед гостей студії в святкові дні будуть: генерал-полковник Анатолій Лопата, директор соціологічної служби Українського центру економічних і політичних досліджень ім.О.Разумкова Андрій Биченко, політолог Олександр Палій, голова всеукраїнської громадської організації «Асоціація підтримки прогресивних реформ», колишній заступник голови громадської ради при Донецькій ОДА В‘ячеслав Редько, народний депутат України попередніх скликань від партії «Свобода» Ігор Мірошниченко, економіст Віктор Лисицький, а також астропсихолог Олена Осипенко, художниця Алевтина Кахідзе, танцівник балету Денис Матвієнко, музеєзнавець Леся Гасиджак, скрипаль Василь Попадюк, письменники Дмитро та Віталій Капранови, співачки Галя та Леся Тельнюк, композитор Іван Карабиць.

 

Журналісти «Радіо Ера ФМ» підготували також підсумковий випуск проекту «Персональні файли: Воїни добра», з конкретними історіями воїнів, лікарів, волонтерів. Програма буде в ефірі 31 грудня о 15.12 та 1 січня о 22.15.

 

Протягом святкових днів в ефірі радіостації також буде особливий музичний репертуар - спецпроект «Пісні волі». Ведучий Ігор Козак запропонує слухачам пісні 2014 року, на які музикантів надихнули буремні події в Україні. Зокрема, це такі композиції як «Єврогойдалка» гурту «Фолькнери», «Деревяні щити» музикантів з «Гайдамак», «Люби Ти Україну» від команди «ТІК», «Ukraina e Sertzevina» колективу Gogol Bordello, «Повертайся живим» «Сестер Тельнюк» та Kozak System та інші.

 

Прес-служба радіостанції зазначає, що святкове програмування триватиме до 11 січня, а вже з наступного дня «Радіо Ера» вийде в ефір з оновленою сіткою мовлення.

 

Нагадаємо, з 1 вересня в ефірі «Радіо Ера ФМ» стартував спецпроект «Персональні файли: Воїни добра», мета якого - розповісти слухачам про історії бійців Нацгвардії, життя яких змінила війна на сході України, та зібрати кошти на їхню реабілітацію. 11 грудня на хвилях «Радіо Ера ФМ» вийшов радіофільм «Третя лінія» про будні українських бійців, які захищають Україну у війні на Донбасі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду