5 канал проводить телемарафон «Добра воля», присвячений волонтерам

5 канал проводить телемарафон «Добра воля», присвячений волонтерам

5 Грудня 2014
6131
5 Грудня 2014
11:54

5 канал проводить телемарафон «Добра воля», присвячений волонтерам

6131
5 канал проводить телемарафон «Добра воля», присвячений волонтерам
5 канал проводить телемарафон «Добра воля», присвячений волонтерам

Сьогодні, 5 грудня, 5 канал проводить телемарафон «Добра воля», присвячений Міжнародному дню волонтерів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вестимуть телемарафон Інна Неродик, Артем Овдієнко, Віталій Гайдукевич, Роман Чайка та Яна Конотоп.

 

Із 7:00 і впродовж усього марафону ефір, окрім щогодинних випусків новин, буде наповнений тематичними сюжетами про людей доброї волі, які, відповідно до власних переконань, відчуття гідності та справедливості, працюють на благо українського суспільства.

 

О 17:10 ведучий марафону Роман Чайка у новинній студії разом з гостями - волонтерами з різних міст України - обговорюватимуть цілі, проблеми та результати діяльності добровольців, які згуртовуються і організовують волонтерські загони для допомоги бійцям на Сході України.

 

З 20:00 у великій студії ведуча Яна Конотоп продовжить розмову з учасниками марафону. «Під час неї глядачі дізнаються про священика-волонтера з Одеси, який возить гуманітарну допомогу в зону бойових дій; почують історію сміливої вінничанки, яка ще з Майдану розпочала свою суспільну діяльність, а нині працює координатором волонтерського центру та співпрацює з хлопцями на передовій; познайомляться з волонтерами з Черкас, які вже втілили у життя багато доброчинних проектів, а нині займаються підготовкою новорічних подарунків для бійців у зоні АТО, а також дізнаються про колишнього автомайданівця з Херсону, який продовжив свою діяльність та активно допомагає українським бійцям», - повідомляють у прес-службі.

 

Гостями марафону будуть, зокрема: волонтер Діана Макарова, голова правління ГО «Волонтерська сотня Доброволя» Наталія Воронкова, голова правління фонду «Підтримай армію України» Анна Сандалова, координатор біженців і переселенців фондів «Свої» та «Кожен може» Оксана Лазебник, координатор ГО «Донбас-SOS» Марина Люта, голова громадської спілки ВГО «Об'єднання родин загиблих та безвісти зниклих, учасників АТО, ветеранів війни та активістів волонтерського руху «Крила 8 сотні» Ірина Лукичева, виконавчий директор народної асоціації волонтерів Богдана Ярова, голова ГО «Народний тил» Георгій Тука, переговірник центру сприяння звільненню заручників при СБУ Юрій Тандіт, волонтер Тетяна Ричкова, координатор громадської ініціативи «Повернись живим» Віталій Дейнега, координатор медичної служби штабу національного спротиву Іван Звягін, лікар волонтерської групи «Екстрена медична служба «Хотабич» Ілля Лисенко, координатор фонду «Крила Фенікса» Неллі Стельмах.

 

Нагадаємо, що громадська організація «Волонтерська сотня Доброволя» та «Ковельський центр допомоги 51 ОМБР» закликали керівництво українських телеканалів та радіостанцій 5 грудня, у Міжнародний день волонтерів, приділити увагу волонтерству та провести тематичні телемарафони. Організації попросили мовників «відбутися не черговими репортажами, які ми бачимо щодня у випусках новин, а провести 5 грудня хоча б 2-3-годинні тематичні марафони».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 4 грудня, напередодні Міжнародного дня волонтерів, Перший національний у своїх випусках новин показав цикл сюжетів «Волонтерськими стежками».

 

Нещодавно відома волонтер організації «Крила Фенікса» Тетяна Ричкова заявила, що українські канали відмовляються від пропозицій проектів про війну, аргументуючи тим, що люди втомилися від цієї теми.

 

30 листопада правозахисна ініціатива «Євромайдан SOS» оголосила результати своєї «Волонтерської премії», відзначивши роботу активістів у 10 номінаціях. Зокрема премію присудили режисеру телеканалу «Інтер» Лесі Литвиновій та загиблому в АТО фотокореспонденту Віктору Гурняку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6131
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду