Стало відомо ім’я ще одного судді шоу «Співай як зірка» телеканалу «Україна»

Стало відомо ім’я ще одного судді шоу «Співай як зірка» телеканалу «Україна»

3 Грудня 2014
9416
3 Грудня 2014
11:14

Стало відомо ім’я ще одного судді шоу «Співай як зірка» телеканалу «Україна»

9416
Стало відомо ім’я ще одного судді шоу «Співай як зірка» телеканалу «Україна»
Стало відомо ім’я ще одного судді шоу «Співай як зірка» телеканалу «Україна»

Український співак Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко) став членом журі нового вокального шоу «Співай як зірка», що знімається для телеканалу «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Разом з Надією Мейхер він буде оцінювати вокальні дані звичайних людей, для яких спів став хобі.

 

За словами Кузьми, легкий і невимушений настрій, з яким він прийшов на проект, докорінно змінився вже після першого знімального дня: «Я навіть уявити собі не міг, що учасники прийдуть на проект такими підготовленими. Вони можуть дати фору будь-якій зірці».

 

Однак, суддя зазначив, що, незважаючи на сильні голоси учасників проекту, «не та» пісня може зіграти злий жарт із молодими виконавцями: «Вокальні дані у всіх круті. Але є один досить жорстокий момент програми: вокалісти потрапляють у достатньо нерівні умови, оскільки кожному дається певний фрагмент пісні для співу. І ти можеш вилетіти з програми вже в першому раунді, просто тому, що пісня тобі не підходить».

 

Кузьма також розповів про емоції, які викликають у нього учасники: «Чесно кажучи, я ніколи не думав, що я настільки сентиментальна людина. Не знаю, чи доживу я до останньої програми, тому що серце може зупинитися від нервового зриву. Я схиляю голову перед тими, хто придумав це шоу».

 

Нагадаємо, телеканал «Україна» розпочав зйомки нового талант-шоу «Співай як зірка» за турецьким форматом Keep Your Light Shining. Виробництвом шоу разом з телеканалом «Україна» займатиметься продакшн-студія Friends Production. Зйомки відбуваються в Києві. В ефір нове розважальне талант-шоу вийде на початку 2015 року.

 

Головні герої шоу - це звичайні люди, для яких спів став захопленням. Щотижня на сцену виходитимуть 7 талановитих учасників. За 30 секунд вони повинні будуть продемонструвати свої вокальні здібності. Складність полягає в тому, що всі учасники програми повинні виконати фрагмент однієї і тієї ж пісні.

 

Оцінювати вокалістів під час їхнього співу будуть глядачі, які сидять у залі студії. Саме їм належить вирішити, хто ж з учасників виявився «слабкою ланкою». А в зіркового журі в цьому шоу своя роль. Їхнє завдання - відстояти у глядачів одного з двох учасників-претендентів на виліт і подарувати йому другий шанс. Приз у кожній програмі - 100 тисяч гривень, а головний приз програми - 300 тисяч гривень.

 

Першим членом журі проекту стала співачка Надія Мейхер.

 

Також канал «Україна» повідомив, що білорусько-українсько-російський телеведучий Дмитро Шепелєв знову працюватиме на каналі «Україна» - у 2015 році він вестиме нове розважальне музичне шоу. Яке саме - канал не називає, однак відомо, що на 2015 рік готується до виходу в ефір саме «Співай як зірка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду