«Еспресо TV» покаже фільм Єгора Воробйова про Іловайськ

«Еспресо TV» покаже фільм Єгора Воробйова про Іловайськ

26 Листопада 2014
6772
26 Листопада 2014
16:21

«Еспресо TV» покаже фільм Єгора Воробйова про Іловайськ

6772
«Еспресо TV» покаже фільм Єгора Воробйова про Іловайськ
«Еспресо TV» покаже фільм Єгора Воробйова про Іловайськ

У суботу, 29 листопада, о 22:00 телеканал «Еспресо TV» у новій щотижневій програмі «Репортажі та розслідування» покаже прем'єру фільму Єгора Воробйова «Іловайськ: репортаж із пекла». Про це автор і ведучий програми, воєнний репортер Артем Шевченко повідомив у Facebook.

 

Фільмом-репортажем Єгора Воробйова програма Артема Шевченка, власне, стартує в новому щотижневому форматі.

 

«В оновленій програмі будуть як сюжети, так і великі жанри, до яких нам би хотілося тягнутися. І таким першим великим спецрепортажем буде фільм Єгора Воробйова "Іловайськ: репортаж із пекла". Досвід Єгора (потрапляння в оточення, полон і звільнення) потребують осмислення саме у жанрі великого репортажу», - розповів пан Шевченко.

 

Зі слів пана Шевченка, наразі Єгор Воробйов працює над своїм фільмом-репортажем.

 

 

 

 

Нагадаємо, що Єгор Воробйов, потрапивши в Іловайську в полон до російських військових, пробув 38 днів у полоні в терористів «ДНР».

 

25 серпня журналіст «Еспресо TV» Єгор Воробйов, оператор «Еспресо TV» Тарас Чкан і журналіст «Дорожнього контролю» Ростислав Шапошніков потрапили в оточення біля міста Іловайська (Донецька область).

 

1 вересня дружина Єгора Воробйова Олена Солодовнікова повідомила, що її чоловік потрапив у полон до російських військових, що пізніше також підтвердив один із засновників «Еспресо TV», нардеп Микола Княжицький.

 

2 вересня стало відомо, що російські військові відпустили журналіста «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова та оператора «Еспресо TV» Тараса Чкана. Це сталося ще 31 серпня, коли їх передали Червоному хресту. Ростислав Шапошніков також підтвердив, що всі троє журналістів були захоплені російськими військовими. Єгор Воробйов з невідомих причин залишився в полоні. Його передали в терористичну організацію «ДНР», де його били і зламали руки.

 

7 жовтня після 38 днів полону Єгора Воробйова звільнили з полону, обмінявши його в числі кількох інших полонених українців на двох представників терористичної організації «ДНР».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6772
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду