Програма Артема Шевченка на «Еспресо TV» змінює назву, формат і періодичність

Програма Артема Шевченка на «Еспресо TV» змінює назву, формат і періодичність

26 Листопада 2014
5971
26 Листопада 2014
16:03

Програма Артема Шевченка на «Еспресо TV» змінює назву, формат і періодичність

5971
Програма Артема Шевченка на «Еспресо TV» змінює назву, формат і періодичність
Програма Артема Шевченка на «Еспресо TV» змінює назву, формат і періодичність

Щоденна інформаційна програма «Хроніки війни з Артемом Шевченком» на телеканалі «Еспресо TV» змінює формат на щотижневий військово-політичний журнал «Репортажі та розслідування». Про це автор і ведучий, воєнний репортер Артем Шевченко повідомив у Facebook.

 

«Ми переводимо програму в щотижневу періодичність. А новий формат окреслюємо як військово-політичний журнал, у якому буде місце і для спец репортажів, і для розслідувань», - розповів «Детектор медіа» Артем Шевченко.

 

Він пояснив, що готувати військово-політичний проект у щоденному режимі було дуже складно, відтак часто програма перетворювалася на гостьові студії, яких в ефірі «Еспресо TV» і так достатньо.

 

Тижневик почне виходити з 29 листопада по суботах о 22:00.

 

«В оновленій програмі будуть як сюжети, так і великі жанри, до яких нам би хотілося тягнутися. І таким першим великим спецрепортажем буде фільм Єгора Воробйова "Іловайськ: репортаж із пекла". Досвід Єгора (потрапляння в оточення, полон і звільнення) потребують осмислення саме у жанрі великого репортажу», - розповів пан Шевченко.

 

Редакція проекту у зв'язку з переходом у тижневий формат не зменшується, а навпаки розширюється. Разом з Артемом Шевченком у «Репортажах та розслідуваннях» наразі працюють репортери Єгор Воробйов, Тетяна Шустрова і Руслан Оруджев, який чотири місяці службив добровольцем у батальйоні «Дніпро-1», а також режисер Олексій Плющик. «Хто хоче приєднатися до нашої команди та вміє працювати у жанрі військової журналістики, телевізійного розслідування - ласкаво просимо», - додав Артем Шевченко (резюме можна надсилати йому у Facebook).

 

Повні випуски програми «Репортажі та розслідування» та її окремі сюжети будуть у вільному доступі на сторінці проекту у Facebook.

 

Нагадаємо, що програма Артема Шевченка на «Еспресо TV» вже мала назву «Репортажі та розслідування». Саме під такою назвою вона стартувала в липні у щоденному форматі, але із серпня її було перейменовано на «Хроніки війни», оскільки така назва більше пасувала формату щоденного військового інформаційного проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду