Мика Ньютон обзавелась рогами (ФОТО)

Мика Ньютон обзавелась рогами (ФОТО)

24 Листопада 2011
4242
24 Листопада 2011
14:51

Мика Ньютон обзавелась рогами (ФОТО)

4242
Украинская певица Мика Ньютон, которая сейчас живет в Лос-Анджелесе, снялась для журнала о моде NEUX. Безусловно, многочисленные поклонники Ньютон мужского пола были бы рады узнать, что она разделась для журнала. Но нет - Мику одели, причем не т
Мика Ньютон обзавелась рогами (ФОТО)
Мика Ньютон обзавелась рогами (ФОТО)

Украинская певица Мика Ньютон, которая сейчас живет в Лос-Анджелесе, снялась для журнала о моде NEUX.

Безусловно, многочисленные поклонники Ньютон мужского пола были бы рады узнать, что она разделась для журнала. Но нет - Мику одели, причем не только в платья и прочие вещи, но и нацепили ей рога (а может быть, уши, я точно не разобралась).  

Как сообщает пресс-служба певицы, «основатель издания, селебрити-фотограф Ванн Ево посчитал Мику персонажем для декабрьского номера NEUX под названием Winter Magic. По его словам, стильная певица, как никто другой, вписывается в концепцию журнала о моде и красоте».  

Ну, не мне спорить с основателем издания, публиковавшем «Мисс России» Алису Крылову и звезду сериала «Дневники вампира» Катерину Грэхэм ‑ видимо, у нас все-таки разные представления о красоте.  

 

Ваша Муся        

Фото NEUX

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду