Муж Сумской Борисюк и Мухарский готовят в Украине демографический взрыв

Муж Сумской Борисюк и Мухарский готовят в Украине демографический взрыв

Пам'ятаєте, кілька років тому на «Інтері» йшла романтична передача «Все для тебе»? Якось там, навіть, епатажний шоумен Коляденко зізнавався у коханні ненаглядній Ірині Білик. Так от, часи лицарів, шекспірівських персонажів, дуелянтів та романтиків
Муж Сумской Борисюк и Мухарский готовят в Украине демографический взрыв
Муж Сумской Борисюк и Мухарский готовят в Украине демографический взрыв
6 Бер 2011
0
7690

Пам'ятаєте, кілька років тому на «Інтері» йшла романтична передача «Все для тебе»? Якось там, навіть, епатажний шоумен Коляденко зізнавався у коханні ненаглядній Ірині Білик. Так от, часи лицарів, шекспірівських персонажів, дуелянтів та романтиків із планети «Все для тебе» закінчилися! Саме такого висновку ми з Мусічкою дійшли після відвідин майстер-класу нашої давньої подруги Анжеліки Рудницької.

Уже склалася своєрідна традиція: добра фея Рудницька намагається зробити світ кращим. Цього разу під дотик її чарівної палички потрапили спонсори згаданого заходу ТМ Raffaello та його учасники - зіркові одружені чоловіки України.

Майстер-клас відбувався напередодні 8 Березня у торговому центрі «Караван», де флористи протягом тижня створювали величезну інсталяцію під назвою «Весняна прем'єра» ‑ цукерку розміром 2х3 метри із 10 тисяч білих хризантем.

Виглядало це незвичне праліне досить переконливо й апетитно. І замість того щоб слідкувати за кожним кроком «семи чудес» (тобто наших селебрітіс), я бігала за Катасоновою-молодшою, яку нестримно тягнуло до цієї гігантської конструкції, аби хоч трішки надгризти улюблених ласощів, от уже наївна дитина!.. Але, як виявилось, ваша Дуся нічого не втратила. Адже все, на що здатні наші чоловіки (нагадую, цього разу - другі половини вітчизняних зірок), це прикріпити бутон хризантеми на готову флористичну губку для створення зменшеної копії масштабної інсталяції.

Щоправда, так було не завжди. Це вже тепер вони зізналися нам із Мусічкою, що на 8 Березня привітання близьких обмежується лише купівлею квітів, подарунків і приготуванням романтичної вечері.

Колись було все інакше. Так, плавець Денис Силантьєв присвячував свою перемогу на олімпіаді дружині Інні.

Продюсер Олександр Ксенофонтов підкорював серце запальної Руслани придбаними за студентські гроші конваліями. До речі, фронтмен гурту «Клуб шанувальників чаю» (Tea Fan Club або TFC) і досі вважає квіти найбажанішим атрибутом свята. Тому цього року він подарує своїй зіроньці проліски.

Дизайнер Олександр Гапчук, незважаючи на те, що подарує своїй музі «максимум внимания! (Посміхається.) Я уйду из дома на целый день! Работа», колись створив такий складний ескіз ексклюзивної прикраси з іменем любої Юлії, що ювелірам довелося вигадувати нові технології для втілення романтичного подарунка.

А лідер гурту «СКАЙ» Олег Собчук (уявіть, чотири роки дошлюбних зустрічей, і всі ним проспівані романтичні пісні присвячені коханій Марії!) зняв дружину у кліпі до синглу «Тебе це може вбити».

Щодо інших учасників, то мачо Віталій Борисюк настільки зайнятий творчістю, вихованням дев'ятирічної доньки Анни та мріями про постановку хорошого вітчизняного мюзиклу, що 8 Березня лише виконуватиме забаганки своїх дам та із красунею Сумською буде «робити демографічний вибух в Україні».

Віталія насправді спонукало подружжя Єгорова - Мухарський: вони виховують чотирьох дітей і зупинятися на цьому не планують. Адже, як удало підмітила Анжеліка: «Після народження кожної наступної дитини Сніжаночка виглядає все краще і краще». Тому Антін вирішив, що наступний шедевр під брендом зіркових батьків з'явиться на світ одразу після того як Єгорова відчує, що починає марніти. Що ж, хороша альтернатива пластичній хірургії.

Трохи розповім про участь у святі «звіздуна» Мухарського, який прийняв майстер-клас за змагання й першим закінчив свою неохайну екібану. Він, як на мене, і на частину вищеперерахованих учинків нездатний. Отримавши від організаторів заходу з нагоди свята білосніжну сорочку, Антін самовдоволено заявив, що, окрім власноруч створеного тут шедевру флористики, його дами не можуть розраховувати ні на що. Ми з Мусею навіть і не здивувалися.

Майже єдиною втіхою цього дійства, окрім зірочки «Території А», став циркач Микола Кобзов. Він повідомив, що у святковий день удруге зробить пропозицію руки та серця своїй милій, єдиній, перевіреній роками Марині. Колись вони розписалися, а відсвяткувати не встигли. Так що сестри Катасонови незабаром гульнуть на весіллі Кобзових. Може, хтось із нас і букета нареченої встигне вхопити?!

В кінці кінців, усі отримали те, чого прагли: селебрітіс - шарові букети, дипломи про проходження майстер-класу та піар; Анжеліка - ще один добрий учинок; а ми з Мусіндою - по коробці цукерок від Raffaello.

Квіткова інсталяція Raffaello радуватиме всіх відвідувачів ТЦ «Караван» до 8 Березня, так що кожен, хто бажає, може помилуватися.

До речі, вся ця подія є великою таємницею для зіркових дружин. Тому, будь ласочка, не проговоріться!

А добра фея Рудницька вже встигла привітати зі святом і жінок Борисполя, адже 3 березня там відкрилася виставка її художніх робіт під назвою «Місто прозорих морів». А виставка в Сеулі та відсутність поганих сюрпризів стануть найкращим подарунком для самої майстрині.

Ваші солоденькі конспіраторки Мусічка і Дусічка.

Цьомки-бомки!          

Фото Мусі

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 462
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 363
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 264
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 162
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду