Той самий Мюнхгаузен, але в 3D. Як це було (ФОТО)

Той самий Мюнхгаузен, але в 3D. Як це було (ФОТО)

Напередодні свят вирішила я свою Мусю чимось побавити і повела її на прес-показ живого 3D-шоу «Барон Мюнхгаузен».  Ми очікували, що в Будинку культури КПІ збереться чималий натовп журналістів, небайдужих до видовищ. Утім, особливого ажіотажу не було
Той самий Мюнхгаузен, але в 3D. Як це було (ФОТО)
Той самий Мюнхгаузен, але в 3D. Як це було (ФОТО)
23 Груд 2010
0
7512

Напередодні свят вирішила я свою Мусю чимось побавити і повела її на прес-показ живого 3D-шоу «Барон Мюнхгаузен». 

Ми очікували, що в Будинку культури КПІ збереться чималий натовп журналістів, небайдужих до видовищ. Утім, особливого ажіотажу не було: ми з Мусею нарахували кілька десятків представників преси. Однак охоронці на вході вирішили підігріти ситуацію, дедалі повільніше перевіряючи редакційні посвідчення. І в такий спосіб створили таки чергу на рівному, що називається, місці.

Та коли до початку вистави залишалося кілька хвилин, народ почав обурюватися млявістю перевіряючих. Довелося їм прискоритися - і черга миттю розсмокталася. У залі можна було вибирати місця на власний розсуд і смак: у першу чергу займали партер по центру. 

А тепер щодо самого шоу. Світлові ефекти діяли на публіку заворожуюче: з дитячою довірливістю стежили всі за миттєвими перетвореннями простору позаду сцени на похмурий замок або вулицю німецького середньовічного міста. Танцюристи мусили викладатися на всі 150%, змагаючись за увагу глядачів із досі небаченою технікою. Танцювали, справді, немов востаннє в житті. І нічого, що замість підстаркуватого, за п'єсою, барона Мюнхгаузена на сцені вихором кружеляв молодий хлопчина Артем Гордєєв, а тендітну Марту відтворювала струнка, але з рельєфними біцепсами культуристки, Наталі Кротова.

 

Мюнхгаузен уразив глядачів своєю невтомністю, а Марта зачарувала цирковими виступами.

На двох смугах матерії подруга барона піднімалася майже під стелю, а потім стрімко падала вниз, хапаючись в останній момент за стрічки. Проте, сказати щось конкретне про особливості їхніх сценічних образів важко. А от яскравою індивідуальністю відзначився син Мюнхгаузена і його дружини баронеси Феофіл у виконанні Миколи Бойченка. Цей мамій і ласий до дівчат боягуз при кожній появі веселив публіку, полишаючи в тіні головних персонажів. 

Генеральний продюсер СТБ Володимир Бородянський та режисер-постановник шоу Костянтин Томільченко пильно стежили і за діями на сцені, і за реакцією залу.

А в антракті з'ясувалося, що один із художників по світлу мій давній знайомий. Він розповів: його колеги роботою не задоволені - ані результатом, ані термінами, які їм дали на опанування техніки та створення потрібних ефектів. І хоча глядачі прийшли здебільшого досвідчені, нова технологія вразила багатьох. Адже порівнювати поки немає із чим. 

Ваша любителька різноманітних шоу Дуся

Фото Руслана Новосьола

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 451
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 355
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 231
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 152
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду