Марічка Падалко: «Коли дізналась про третю вагітність, почала грати в лотерею»

Марічка Падалко: «Коли дізналась про третю вагітність, почала грати в лотерею»

Моя Муся страх як любить Марічку, тому слідкує за перебігом її життя. Ви вже знаєте, що падалко чекає на третю дитинку - ну просто мати героїня. Під час розмови зі «Старим Замком» телеведуча розказала, кого планували, до чого готувалися і як важко
Марічка Падалко: «Коли дізналась про третю вагітність, почала грати в лотерею»
Марічка Падалко: «Коли дізналась про третю вагітність, почала грати в лотерею»
12 Черв 2010
0
13373

Моя Муся страх як любить Марічку, тому слідкує за перебігом її життя. Ви вже знаєте, що Падалко чекає на третю дитинку - ну просто мати-героїня.

Під час розмови зі «Старим Замком» телеведуча розказала, кого планували, до чого готувалися і як важко прогодувати таку родину:

«Між першою і другою дитиною - різниця 1 рік і 7 місяців. Між другою і третьою - буде
1 рік і 10 місяців. Друга дитина у нас була запланована, хоча й не так швидко. А коли дізналася про третю вагітність, перший час ні з ким не розмовляла - так мені було погано. Це був шок... Утомилася, змучилася за перший рік другої дитини. Тільки малій виповнився рік, закінчила годувати її. Уже було подумала: життя налагоджується. А тут - новина... З голови не виходило, як усьому цьому дати раду? Коли маленькі діти, великий ризик зіпсувати стосунки між собою: батьки - втомлені, знервовані. Втомлені мами мало уваги приділяють чоловікам.

Нещодавно купили двоярусне ліжко для дітей. Ми понад рік проспали вчотирьох на одному ліжку: я - проти того, щоб дитину, яку годуєш, починати перекладати. Зараз, коли чекаємо третю дитину, кажу чоловікові: "Соболєв, треба щось вирішувати - уп''ятьох спати не буду".

Я з жодною дитиною не була в декретній відпустці. Лише на лікарняному - чотири місяці. Не йшла у декрет не лише тому, що боялася залишитись поза професією, а й із фінансових міркувань. Не можемо жити на одну зарплату. У нас - багато видатків, велика відповідальність. Єгор скоро стане батьком чотирьох дітей. Думаємо про нову машину. Возимо дітей, скільки б їх не було в машині, - в автокріслах.

З нового сезону хочу робити нову програму. З одного боку, народження третьої дитини - причина більше бути вдома, що також правильно. А з іншого - відчуваю відповідальність, що мені обов''язково треба більше працювати і досягати у житті. Заробляти більше грошей, міцніше стояти на ногах.

Коли дізналася про третю вагітність, почала нервово грати в національну лотерею - щоб заробити на більшу квартиру, бо у нас двокімнатна. Грала три місяці - раз на тиждень. Зараз припинила - заспокоїлась. Мені уже не так страшно. Хоча досі заходжу на сайт лотереї і іноді думаю: «От не зіграла, а мільйон розійшовся...»

Марічко, хоч я ще й не мама, але я вас прекрасно розумію: моя Муся ще така маленька... Ви там тримайтеся, бо діти - то квіти життя : )

Дуся

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 459
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 361
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 253
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 162
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду