Оксана Марченко розказала, як Медведчука вразило струмом

Оксана Марченко розказала, як Медведчука вразило струмом

Фото Валерия Милосердова
Оксана Марченко розказала, як Медведчука вразило струмом
Оксана Марченко розказала, як Медведчука вразило струмом
24 Вер 2008
1
34652

Оксана Марченко, ведуча однойменного шоу, розповіла про своє 10-річне спільне життя з Віктором Медведчуком. За її словами, він не п’є, не курить, готує, займається спортом і любить дітей. Ба більше, щодня протягом спільного життя Віктор дарує своїй «першій леді» букет із семи троянд.

«Віктор – людина з енциклопедичними знаннями і державницьким способом мислення. При цьому мудрий, талановитий», – необачно хвалиться чоловіком Оксана.

В сім’ї кожен за своєю програмою займається спортом: Оксана плаває, бігає й качає м’язи, а Медведчуку більше до смаку тягання заліза.

«Віктор займається влітку в альтанці, де стоїть тренажер. У шортах, із голим торсом. А я поруч плаваю в басейні. Треба сказати, у чоловіка дуже красиве і накачане тіло, особливо зараз, коли він засмаг. І це результат роботи над собою», – каже Марченко.

Після народження первістка Оксана погладшала, тому постійно слідкує за вагою. Однак методи вибирає доволі лояльні для психіки: «З надмірною вагою я борюся завжди, як будь-яка жінка на цій планеті. Але іноді краще пробіжу по доріжці зайвих п’ять кілометрів, ніж не з’їм смачний шматочок торта».

Перша зустріч Оксани й Віктора, на думку Марченко, була як удар струмом, вони одразу одне одного запам’ятали: «Для мене це була з самого початку всепоглинаюча пристрасть. З найпершої зустрічі на сходах. Мені здається, він (Медведчук) взяв мене тоді за руку – і все! Віктор, до речі, каже те саме. Було відчуття, що по тілу пробіг струм, спалахнула блискавка».

Свідоцтво про розлучення, подароване Віктором Оксані на Новий рік, відкрило нову сторінку в їхніх стосунках. Оксана без вагань покинула першого чоловіка, Юрія Коржа. Та і вперше вона брала шлюб, за її словами, для заспокоєння громадськості і через утому від постійних набридливих чуток: «Прийшов час, коли я від цього втомилася. Я вела "Доброго ранку, Україно", була популярною і мені захотілося... сховатися. І потім нам, жінкам, дуже просто закохатися, ми можемо собі вигадати ідеального чоловіка. І часто так робимо», – зізнається Оксана.

Зараз у подружжя є спільна донька Даринка і Богдан, син Марченко від першого шлюбу. Оксана розповіла, що авторитет Віктора для сина беззаперечний. Хлопець поважає вітчима, але знає, хто його справжній батько. «Він (Богдан) майже одразу почав називати Віктора татом, хоча прекрасно знає, хто його батько. Слово Віктора для нього завжди останнє і значуще. А дітей же не обдуриш – не може у дитини викликати повагу зла, агресивна людина», – ділиться Оксана.

Марченко не побоялася розповісти і про найсокровенніше – пологи: «У мене був плановий кесарів розтин, тому присутність Віктора (при пологах) була б не зовсім доречною. Єдине, про що я попросила лікарів – не робити мені повну анестезію. Тому коли тільки Даша з’явилася на світ і закричала, я одразу зателефонувала чоловіку. Він приїхав буквально за кілька хвилин».

Позаздривши таким солодким 10-річним стосункам, ваша Дуся почала переглядати телефонну книгу в пошуках майбутнього чоловіка. Та через кілька хвилин ефект від розповідей Оксани минув, і я залишила марні пошуки.

Вдалих вам знайомств,

Ваша Дуся.

За матеріалами «События и люди»

Фото Валерия Милосердова

Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Егерія
379 дн. тому
Після майже 20 років у шлюбі все уже не так райдужно, Оксано??? Чоловік постарів, втратив шарм..також втратились і статки з маєтками ..А кохання зникає- коли починаються економічні негаразди... Вам- які зрадили своїй Батьківщині- більше не бачити щастя. І чогось мені вас не шкода..Анітрохи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 461
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 362
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 261
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 162
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду