Незабаром буде визначено секс-символ

Незабаром буде визначено секс-символ

Газета «Друг читача» вирішила популяризувати українську літературу досить сучасним методом, започаткувавши конкурс «Секс-символ сучасної української літератури». Я зібралася вітати Юрія Винничука з перемогою, але несподівано дізналася, що голос
Незабаром буде визначено секс-символ
Незабаром буде визначено секс-символ
22 Вер 2008
0
10481

Газета «Друг читача» вирішила популяризувати українську літературу досить сучасним методом, започаткувавши конкурс «Секс-символ сучасної української літератури». Я зібралася вітати Юрія Винничука з перемогою, але несподівано дізналася, що голосування ще триває й остаточні результати будуть оприлюднені 1 жовтня у прес-центрі «Главреда».

Крім очевидного для мене переможця, до трійки претендентів на це почесне звання увійшли Дмитро Лазуткін та Лесь Подерв’янський. Серед жінок лідирують Ірена Карпа, Лариса Денисенко та Марія Матіос.

Сексуальність Карпи на цій світлині практично не викликає сумнівів

Кожну зі статей представляють по дев’ять претендентів. Крім згаданих, до сексі-письменників зараховані Богдан-Олег Горобчук, Олексій Волков, Любко Дереш, Сергій Пантюк, Олесь Ульяненко та Василь Шкляр. Сергій Жадан та Юрій Андрухович, засоромившись, попросили виключити їх зі списку.

Жіночу привабливість та еротичність серед інших втілюють Марина Дяченко, Оксана Забужко, Люба Клименко, Світлана Поваляєва, Ірен Роздобудько та Катерина Хінкулова.

Критеріїв сексуальності редакція не окреслює. В це поняття входить як стиль письма, так і фізична привабливість письменника.

За ці неповні два тижня проголосувало близько 1700 людей. Ваша Дуся не дуже зрозуміла, для чого взагалі потрібне голосування, адже ж немає жодних сумнівів, що найсексуальнішим серед претендентів є Юрій Винничук – мій автор і за сумісництвом «співець галицького еротизму, містифікатор і провокатор, знавець правил весняних ігор у осінніх садах».

Утім, як людина об’єктивна, я не можу протестувати проти проведення голосування. Тож, як і всі, чекаю результату. Цікаво, чи співпаде він із моїм прогнозом.

Ваша Дуся.

Фото Яни Новоселової, архів "Дусі"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 466
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 365
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 271
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 165
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду