Опри Вінфрі українського телебачення

Опри Вінфрі українського телебачення

Головний кумир чорних кварталів Америки і просто чергова зіркова подруга вашої Дусі подарувала світу не лише блог на моєму сайті, боротьбу за права афроамериканських жінок і кілька сотень автомобілей, а й безліч клонів власної персони на телеба
Опри Вінфрі українського телебачення
Опри Вінфрі українського телебачення
1 Серп 2008
0
47149

Головний кумир чорних кварталів Америки і просто чергова зіркова подруга вашої Дусі подарувала світу не лише блог на моєму сайті, боротьбу за права афроамериканських жінок і кілька сотень автомобілей, а й безліч клонів власної персони на телебаченні. Самі Штати аж захлинаються від тітоньок, які, маскуючись під «своїх у дошку», вкотре намагаються розкрутити гостей студії на відвертість. Не стало винятком і наше телебачення. Місцеві Опри не такі понівечені життям, як оригінал, але старанно намагаються створити враження саме таких. Обтерши сльози після їхніх надчутливих програм, ваша Дуся, як сильна і наполеглива жінка, сіла і зібрала своїх кумирок до однієї сильної і наполегливої купки.

Ольга Герасим’юк

«Після того, як він вас зґвалтував, він спочатку відрізав вам волосся, а потім побив до непритомності, чи навпаки?» – приблизно з таким текстом Ольга досліджує стражденні душі українських людей. І все це з повними жалю і розуміння очима. Звісно, зі зрозумілих причин схильність до садизму на комерційному каналі тільки вітається. Однак садизм Ольги-Опри поступово став надто відвертим. Ще трохи – і вона конкуруватиме з Чужим і Хижаком, адже щороку проблеми гостей стають для ведучої звичнішими, її зітхання – тренованішими, а слова «це дуже сумно» – автоматичнішими

Христина Бондаренко

Наймолодша Опра нашого рейтингу. Вона так хотіла бути сучасною, модною і динамічною ведучою соціального ток-шоу, що мимоволі забула про його соціальну складову. Христина, безумовно, талановита й амбітна журналістка. Але, як багато хто в її віці, не витримала перших хвиль популярності і втратила об’єктивне бачення реальності. За це і постраждала. Судячи з рейтингів, їй так і не вдалося розчулити публіку своїми невчасними зауваженнями і сміливими туалетами. Цікаво, чого б це. Ваша Дуся вважає, що і формат, і назва шоу «Проти всіх» зіграли проти самої Христини. Але ненадовго. Христя закохана і готує нове шоу. Хай би воно було принаймні за неї.

Наталя Сумська

На відміну від сестри, Наталя не намагається заповнити собою кожний вільний міліметр телевізійного ефіру. Саме тому Сумській-старшій вдається зберігати навколо своєї особи бодай якусь приватність. Ми, на щастя, не знаємо, де і за скільки вона купувала панчішки і як називає чоловіка вночі. Попри тотальну неприглядність її програми, вона, можливо, чи не єдина зі списку, яка своїм «Ключовим моментом» приносить користь тим, хто бере в ньому участь. Хоч її герої надто далекі від ідеалу, Наталя знаходить в собі сили завжди тримати високий рівень поваги, співчутливості та толерантності до них. А її шоу не страждає від низьких рейтингів. Отаке.

Наталя Розинська

Хочу одразу спростувати всі можливі підозри у підкупі моєї скромної персони з боку Розинської. Я піарю красуню, вкотре розміщуючи її в рейтинг, лише з власного бажання і сильної любові до неї. Увімкнувши колись Перший національний, я раз і назавжди зрозуміла, де в українському ефірі живе добро. Звісно, у програмі Наталі Розинської «Ваш вихід». Зрештою, дівчина й сама ніколи не забуває нагадувати, наскільки її програма важлива для людства. Якось ваша Дуся зателефонувала їй спитати, як справи, а Наталя так рознервувалася, що хвилин 15 розповідала, як вона проводить наради з підлеглими, переймається кожною соціальною темою, а коли остання її дуже зацікавлює, то навіть сама (!) пише сценарій! Бо вона, бачте, не з тих ведучих, яким готують текст, а вони його тільки читають, не занурюючись у суть питання.

Я охоче вірю вам, Наталю. Тільки більше не переховуйтеся так старанно від мене. Перевірено – так тільки гірше, а ви мене дуже цікавите. Ясна річ, розумом і красою. А коли вашу Дусю щось цікавить, вона стає дуже наполегливою, спитайте у Найєма чи Кошкіної.

Оксана Марченко

Міс Опра, я би сказала. Переможниця серед усіх вітчизняних Опр. Найнаполегливіша Опра, Опра Опр. Ну що тут додати? Як писала в «ТК» моя редакторка Олеся Савенко, спостерігаючи за роботою Оксани Марченко, ставиш собі єдине питання: хто розумніший – гарненькі чи не дуже. Бо якби Вінфрі була б такою ж розумною, як Марченко, вона би зрозуміла, що заробляти гроші на власному шоу, щоби потім їх витрачати – нерозумно, якщо можна одразу витрачати, не заробляючи нічого, як це робить Оксана Марченко.

Фото Сергія Старостенко, Валерія Мілосердова, Яни Новоселової, Олени Старостенко, usliberals.about.com, k1.tv

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 463
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 363
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 266
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 162
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду