ТРК "Київ": знімаєм родове прокляття та сексуальне збудження

ТРК "Київ": знімаєм родове прокляття та сексуальне збудження

«Сегодня удачный день для чистки организма» сказала вона. Я й раніше подібне чула, але не від таких кучерявих блондинок і не безкоштовно. Потім вона додала - «люди, рожденые в 29-ий день луны, – «козлы отпущения» всего гороскопа». Добре, думаю
ТРК "Київ": знімаєм родове прокляття та сексуальне збудження
ТРК "Київ": знімаєм родове прокляття та сексуальне збудження
4 Черв 2008
0
4598

«Сегодня удачный день для чистки организма», – сказала вона. Я і раніше подібне чула, але не від таких кучерявих блондинок і не безкоштовно. Потім вона додала: «Люди, рожденные в 29-ый день луны, – «козлы отпущения» всего гороскопа». Добре, думаю, що я народилася на пару днів раніше.

Це сяйво радості та життєствердної сили несе у наші оселі ясновидиця Світлана на каналі ТРК «Київ». Програма називається «Гороскоп-шоу». Воно латає дірки в аурі людства, посилює потенцію у чоловіків, чистить плями на килимах, допомагає при подружніх зрадах та поганих оцінках у школі. Словом, Світлана – інтерактивний рятівник потопаючого українця. Її зброя – у надчутливій інтуїції та картах Таро.

Поруч розмістилася незмінна компаньйонка Наталя. Ця дівчина ще зовсім юна, тому часом відволікається від процесу регенерації душ у прямому ефірі. Може дивитися на стелю, малювати якісь кружечки або навіть смішок пустити у найвідповідальніший момент, коли напруга сягає свого піку, і клієнт ось-ось звільниться від насланої на роботі порчі. За це Наталя неодмінно отримує зауваження від боса. Додзвонитися у студію майже нереально, однак кожна спроба коштує 6 гривень.

Тут я знову занурююся у вир галактичних сигналів. Загальний гороскоп переривається дзвінком. Телефонує якась бабуся і недосконалим суржиком намагається з’ясувати, що чекає в житті на її онука. На щастя, картина його майбутнього вимальовується вже за хвилину. Світлані для цього потрібна лише дата його народження. Провидиця робить кілька рухів картами, дивиться вбік, звідки стирчить шматочок листка, тобто шпаргалки, і починає віщування.

- У вашего внука есть любовь к жизни, то есть он любит жизнь, что неплохо. Также у него любовь к театру, что тоже неплохо(!).

Бабуся, напевно, аж присіла від такого повідомлення. Не щодня доводиться чути подібне про власних нащадків.

- Ваш внук НЕМНОЖКО СИЛЬНО думает о деньгах. А вот романтика у него хромает! – провадить далі пані Свєта.

Потім вона повідомляє напівпритомній бабусі, що через 5 років у нього буде дитина. Я, звісно, не хочу піддавати сумніву компетентність телепровидиці, але виходить, що усі, хто з’явився на світ у жовтні 1986-го, мають через п’ять років розплодитися. Хоча це вже я просто чіпляюся… Потім біоенергетичні зусилля ясновидиці спрямувалися на гороскоп для Дів.

- Когда Меркурий движется назад, нужно анализировать ситуацию. Да, Меркурий, он такой. А Сатурн призывает Дев к умеренности во всем. Сядьте на диету!

У цю напружену мить знову задзвонив телефон. Телефонуюча, видно, дуже вже хотіла спати, бо довго не могла сформулювати питання.

Світлана проявила розуміння і підбадьорила дівчину:

- Хоть с деньгами у вас будут трудности, вы можете прекрасно все в жизни делать, если сядете и будете фантазировать, используя творческое воображение. Делайте это сразу после пробуждения. Прекрасно действует.

Панове, минули часи тіток з очима лемура і пучком курячих хвостів на шиї, які дивилися на нас зі сторінок газети «Бульвар». В моді зараз провидиці нового покоління! Вони перед тим як розкласти карти не витирають руки у засмальцьований поділ спідниці і не дихають на вас домашніми котлетами. Ні, вони носять D&G, палять тонкі сигарети Glamour і гадають на заставках у мобільнику. На відміну від своїх історичних попередниць, вони точно називають дату зарплатні і марку парфумів, які принесуть вам щастя.

Словом, такого цинічного розводу ми ще не бачили. В інших інтерактивах глядач хоч бавиться: вгадує літери і фліртує з напівголими дівками. Але «Гороскоп-шоу» перевершив усіх. Люди годинами намагаються додзвонитися, щоб почути «Вам нужно обратиться к специалисту реинкарнации» або ж «Возле вас где-то есть женщина. У нее перепады настроения».

До того ж програма зовсім суперечить християнським позиціям Леоніда Ч., принципи та симпатії якого так відстоює канал «Київ».

Та грець із ним! Головне, аби Меркурій повернувся. А поки що можна піти й занурити ноги, а краще й голову в холодну воду. Тьотя Свєта обіцяє, що допоможе!

(фото - diaspora.sakhaopenwo.com)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 460
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 362
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 256
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 162
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду