Метросексуали вийшли на канали

Метросексуали вийшли на канали

Коли чоловікові для того, аби вийти на вулицю, потрібно більше часу, ніж мені, я розумію, що переді мною МЕТРОСЕКСУАЛ. Тим, хто й досі думає, що це щось пов’язане із громадським транспортом або оптовими супермаркетами, ваша Дуся люб’язно це понятт
Метросексуали вийшли на канали
Метросексуали вийшли на канали
13 Трав 2008
0
11224

Коли чоловікові для того, аби вийти на вулицю, потрібно більше часу, ніж мені, я розумію, що переді мною МЕТРОСЕКСУАЛ. Тим, хто й досі думає, що це щось пов’язане із громадським транспортом або оптовими супермаркетами, ваша Дуся люб’язно це поняття розшифрує. Але не із власного досвіду, а із власного тлумачного словника. Отже, «метросексуал» – особа чоловічої статі, яка водиться переважно у великих містах. Має виражене художнє чуття і естетичне світосприйняття. Витрачає багато грошей, сил і часу на поліпшення власної зовнішності та вишуканий стиль життя.

Якщо простіше – це той, хто ще не трансвестит Монро, але вже й не Вірастюк! Він любить жінок, але вони мають відповідати його високим стандартам. Тому поряд із метросексуалом, як правило, доглянута й максимально тюнінгована дівчина.

Щоб ви не розгубилися у нескінченному потоці знаменитостей, ваша Дуся відібрала для вас кілька метросексуалів. На випадок, якщо знадобиться термінова консультація про самовдосконалення.

Ігор Посипайко («1+1») – метросексуал №1

Різноманітні костюми, що контрастують або, навпаки, доповнюють його руде волосся, тонкі сполучення смужки, горошку і клітинки, словом, маса витончених штучок у стилі і є візиткою Посипайка. До того, як Ігор став ведучим, його знали усі клабери Києва. Часом прийдеш до нічного клубу, а стильний та доглянутий Ігор уже там із кимось кокетує. Навідаєшся в інший клуб – і там Посипайко. Щоправда, віддам йому належне – витанцьовує він на славу. От тільки тоді таких розкішних вусів Посипайко ще не мав. Комусь сьогоднішні вуса Посипайка нагадують козацькі, але тільки не вашій Дусі. В американських фільмах про 70-ті такі вусачі зображували плотоядних свінгерів.

Олег Дейнека («5-й канал») – метросексуал №2

Витончені окуляри, блакитні очі та чуттєві губи. Він 100-відсотково підпадає під вищезазначену категорію. Після розлучення Дейнеки з «Інтером», ходили чутки, що він очолить новини одного каналу, купленого жінкою-політиком, чиє прізвище починається на «Т», а закінчується на «о». Що там сталося, мені невідомо. Є, правда припущення, що жінка-політик злякалася можливості затьмарення своєї краси досконалим шармом Дейнеки. Як би там не було, але через деякий час Олег з’явився на 5-му. І добре, бо звуки, що лунають із такого чуттєвого рота, хоч якось розраджують ситуацію на 5-му.

Руслан Сєнічкін («Інтер») – метросексуал №3

Панове, це ж так непросто – носити ідеально поголену борідку. На це треба мати час та бажання! А ще – лінійочку для замірювання ширини бакенбардів, що під досконало вивіреним кутом переростають у борідку. Але Руслан справляється. Крім того, помітно, що працював він не лише над зовнішнім виглядом, а й над вимовою. Таких «пАдробностей» на нашому телебаченні ви більше не зустрінете! Тому насолоджуйтеся, поки «Інтер» цілковито не перейшов на українську.

Андрій Данилевич («Інтер») – метросексуал №4

Андрій довго озвучував документалки та сюжети перед тим, як сісти у кадр. Виявилося, саме там йому і місце. Але на цьому його таланти не обмежуються. Відчуває в собі акторський талант і прагне зніматися в кіно. Колір костюмів Данилевича вигідно підкреслює холодний шарм його очей, і Ваша Дуся думає, що це не завжди випадковість. А ще Андрій – лев за гороскопом і справжній педант за нутром. Розкиданих шкарпеток та заплутаних навушників ви у нього не знайдете. Не знаю, як вас, а от мене саме це і лякає.

Ось так, панове, якщо раптом на якійсь медійній вечірці вам терміново знадобиться зволожуючий крем для рук із екстрактом алоє-вера, ви будете знати, до кого звертатися!

(фото Олени Старостенко, Яни Новосьолової, inter.ua, patot.fullblo.com.ar)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 465
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 365
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 268
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 163
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду