Оксану Марченко уволили с Первого национального!

Оксану Марченко уволили с Первого национального!

2 Серпня 2010
16969

Оксану Марченко уволили с Первого национального!

16969
Не раз уже я вам писала о «вкусняшках», которыми порадует нас Первый национальный в новом сезоне. Но там, где перемены ‑ там и сокращения. Забавно, что волна увольнений накрыла даже тех, кто на канале не работает. Так в числе безработных оказала
Оксану Марченко уволили с Первого национального!
Оксану Марченко уволили с Первого национального!

Не раз уже я вам писала о «вкусняшках», которыми порадует нас Первый национальный в новом сезоне. Но там, где перемены ‑ там и сокращения. Забавно, что волна увольнений накрыла даже тех, кто на канале не работает. Так в числе безработных оказалась и Оксана Марченко.

Ни я, ни Муся не можем вспомнить, сколько лет назад Марченко ушла с Первого национального на ТОНИС, потом были ТЕТ, «Интер», СТБ (уже даже последовательности не помню), но до недавнего времени она все еще числилась в штате. Да, если на канале бардак, то и не такое случиться может. Валид Арфуш сам это подтвердил:

«Те люди, которые давно там работают, и проку от них мало, должны сами уволиться, из чувства патриотизма. Там есть огромная масса людей, работы которых мы вообще не видим! Бывает даже, когда человек уже давно не работает, но еще оформлен. Например, Оксана Марченко уже давно не работает на канале, но до недавних пор еще числилась там».

Интересно, а сама Марченко знает о том, что ее уволили?! Надеюсь, да. А то обидно получается: работаешь в поте лица на СТБ, ничего не подозревая, а тем временем тебя выпихивают с Первого национального...

Целую. Ваша Дуся

Фото Павла Старостенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду