Бывший руководитель «ТВі» Ольга Манько: «В заявлениях Урбанского много откровенной лжи»

Бывший руководитель «ТВі» Ольга Манько: «В заявлениях Урбанского много откровенной лжи»

Как вы знаете, в понедельник многострадальный канал ТВі должен возобновить вещание. Перед перезагрузкой канала я поговорила с руководителем  ТВі Максимом Урбанским о задолженностях по зарплате, новых инвесторах и планах на будущее. В том числе, Урбан
Бывший руководитель «ТВі» Ольга Манько: «В заявлениях Урбанского много откровенной лжи»
Бывший руководитель «ТВі» Ольга Манько: «В заявлениях Урбанского много откровенной лжи»
25 Квіт 2015
0
8078

Как вы знаете, в понедельник многострадальный канал «ТВі» должен возобновить вещание. Перед перезагрузкой канала я поговорила с его руководителем Максимом Урбанским о задолженностях по зарплате, новых инвесторах и планах на будущее. В том числе Урбанский много говорил о предыдущем руководстве канала. Его заявления я попросила прокомментировать Ольгу Манько – как раз предыдущее руководство канала.

«Коментуючи ситуацію навколо «ТВі», варто зазначити наступне: якби не було Ольги Манько, її варто було б вигадати. Адже у будь-якій ситуації потрібно знайти цапа-відбувайла, повісити на нього всю відповідальність, дискредитувати і самоствердитись на його фоні – ось принципи так званого нового керівництва «ТВі».

Дуже вигідно наймати нових працівників і забути про трьохмісячні борги колишніх. Дуже комфортно звинувачувати «попередників» у всіх гріхах. Цей відомий політичний прийом вже мала нагоду спостерігати вся наша країна. Обличчя змінюються, а принципи так званих розводок залишаються тими ж.

Щодо інтервю Максима Урбанського: у ньому дуже багато неточностей або відвертої брехні.

По-перше, щодо самоусунення. Чи можна назвати самоусуненням поведінку людини, яка йде з роботи в пятницю ввечері, а в понеділок вранці дізнається, що Максим Урбанський зібрав колектив, оголосив про моє усунення і своє новопризначення, і додав, що питаннями виплати боргів і роботи телеканалу віднині займатиметься він. Про своє звільнення, яке сталось на тому ж тижні, я дізналась з реєстру. Хіба це самоусунення? Це зухвале усунення, здійснене за попереднім сценарієм.

Тепер розберемося з терміном «попереднє керівництво» або «колишній менеджмент». На каналі «ТВі» змінили тільки одне обличчя, власне, мене. Два директори, в тому числі і Максим Урбанський, а також бухгалтер, фінансовий директор і служба охорони в повному складі залишились працювати. Тому питання щодо так званої роботи в мінус або розкрадання майна варто поставити в першу чергу цим людям. А то виходить, що я як «найманий керівник» працювала одноосібно в усіх цих службах одночасно.

Щодо закупівлі дорогої техніки скажу, що протягом останніх двох років закупка взагалі не здійснювалась. Це відверта брехня. А тому на каналі постійно були проблеми з «Далетом», графічним оформленням ефіру, архівом, відеостінкою, суфлером і нехваткою техніки. Тільки завдяки високому професіоналізму технічного відділу, його сумлінній щоденній кропіткій роботі забезпечувався безперебійний ефір каналу. І саме тому, що нове старе керівництво відмовило технічному відділу у виплаті боргів, а нові люди ще не розібрались у всіх нюансах, канал до сих пір не працює.

Щодо господарської діяльності доречно зауважити, що всі (!) договори про отримання чи надання послуг, а також працевлаштування співробітників були оформлені на ТОВ «Інфо24», директором якого з літа 2014 року є Максим Урбанський. Він особисто ставив підписи на всіх документах, які сам же і готував, будучи керівником юридичного департаменту телеканалу. Тому Максим Урбанський у повній мірі володів інформацією щодо фінансового і не тільки стану підприємства, чудово знає всіх працівників телеканалу і цілком усвідомлює покладені на нього функції: звести конфлікт на рівень нижче, а саме на рівень директорів, і зробити все можливе, аби це аргументувати. Тому я переконана, що дискредитація мене буде продовжуватися й надалі, можливо, у виявленні якихось нових «фактів» діяльності, а за їх відсутності – наклепом і маніпуляціями, що відбувається сьогодні.  

Що стосується виносу речей і так званого розкрадання каналу. По-перше, такі факти стали можливі чомусь при цьому керівництві, по-друге, служба охорони залишилася та сама і підпорядковується Максиму Урбанському, що він і підтвердив у своєму інтерв’ю, по-третє, працівникам на руки по акту прийому-передачі завжди видавалася необхідна для роботи техніка, яку вони повертали у разі звільнення. Для цього був розроблений і діяв обхідний лист, який підписували усі служби телеканалу. Тому вирішити це питання дуже легко – достатньо підняти акти, які сьогодні знаходяться у Максима Урбанського, в індивідуальному порядку подзвонити людям, віддати трудові книжки, виплатити зарплатню і отримати назад техніку. Це було б гідне вирішення проблеми - замість того, щоб звертатися до міліції, і звинувачувати обманутих людей у крадіжках.

Також хочу зазначити, що, коли сталась скандальна зміна власників ТВі у 2013 році, то всім попереднім працівникам у повній мірі була виплачена зарплатня. І про те, що вони працювали на Наталію Катеринчук, мови не йшлося. Тому підмінювати поняття і маніпулювати тим, що хтось працював на Манько, а не на канал ТВі, не варто. Поганий старт для молодого керівника.

Підсумовуючи все вище сказане, хочу зазначити наступне: більшість критиків гомосексуалізму – латентні геї. Так в принципі в кожній сфері: найбільше галасують про свої здобутки і втрати інших нездари і імпотенти. Тому сподіваюсь, що розумні люди все прочитають між рядками, а іншим – не варто навіть витрачати на це час. У будь-якому випадку, ця вся історія нагадує анекдот про вибори голови колгоспу. Адже для звинувачення людини достатньо одного слова, для виправдання ж треба сторінки. 

Наостанок я хочу подякувати тим, хто працював зі мною, попри всі труднощі. Колеги, друзі, я дякую Вам, всім, хто був зі мною поряд ці два роки, хто вірив, працював і хворів телеканалом ТВі. У нас був не колектив, у нас була справжня команда. Ми приходили на роботу із задоволенням і не поспішали додому. Ми горіли, згорали, але здобували результат. Ми працювали незважаючи ні на що і попри все, дихали каналом, жили ним і завжди підтримували один одного.

Сергій Руденко, Дмитро Тузов, Мирослава Барчук, Ірина Король, Олексій Шкурдода, Ігор Дончик, Вадим Бакіко, Ганна Баздирева, Світлана Трунова, Іван Пінчук, Максим Асика, Юрій Крушановський, Олена Желязо, Тетяна Шаповалова, Ігор Колеснік, Андрій Годованець і ще низка професіоналів, яких я поважаю, я дякую ВАМ і приношу вибачення за те, що ви разом зі мною пропрацювали три місяці без зарплатні і зараз ви змушені відстоювати свої права, а я – доводити свою невинуватість.

 А тим, хто так і не зрозумів, що насправді сталося, не вміє думати і аналізувати залишається одне: сприймати смак їжі на слух, колір на зуб, запах на око, уявляючи фільм за назвою, а гостроту думок за хрестоматією.

Дуже сподіваюсь, що нове старе керівництво ввійде в конструктив: перестане обманювати людей, почне виплату боргів, компетентно і відповідально підійде до вирішення питань кожної людини, не відволікаючись при цьому на зайву писанину й гучні заяви. Як там казав Максим Урбанський: добрі справи робляться тихо?!»

Ну, вот теперь вы услышали две точки зрения.

Ваша Муся

Фото: из архива Ольги Манько

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Недавно в оккупированном Донецке  запустилось  новое онлайн-СМИ «Афиша Новороссии». Как нетрудно догадаться из названия, формат скопировали у российской  «Афиши». Довольно познавательное издание - один  обзор «9 стартапов ДНР&raqu
25 Вер 2015 16:39
1 516
ДУСЯ
На днях "Радио Свобода" выпустило замечательное интервью с телеведущей Светланой Курицыной, более известной как Света из Иванова - активисткой прокремлевского движения "Наши", которую случайнопрославил корреспондент "Московск
22 Вер 2015 10:03
1 642
ДУСЯ
Расскажите, пожалуйста, о предстоящем ребрендинге журнала: что изменится в журнале и почему вы приняли решение менять что-либо вообще? - Во-первых, это связано это с тем, что мы отказались от лицензионного соглашения с русским «Репортером» и должны
04 Вер 2015 18:07
7 537
ДУСЯ
Дворец «Украина» – одна из крупнейших концертных площадок страны. Как и все площадки за последние почти два года, она тоже оказалась втянутой в политические скандалы: на должность директора предприятия год назад назначили кума Порошенко; затем на кон
02 Вер 2015 11:35
7 705
ДУСЯ
Первого сентября на телеканале «1+1» стартует новый сезон утреннего шоу «Сніданок з 1+1». Отличный повод, чтобы пообщаться с создателями проекта и расспросить о наболевшем. Как полюбить зрителя, чем привлечь мужскую аудиторию, какие неудачи переживал
28 Серп 2015 10:42
8 998
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду