Ольга Фреймут: «Сергей Притула – мой друг с претензией на бойфренда» (ФОТО)

Ольга Фреймут: «Сергей Притула – мой друг с претензией на бойфренда» (ФОТО)

Я вам рассказывала, что на днях Ольга Фреймут отправилась в гости к Владимиру Зеленскому и Валерию Жидкову.  Вдоволь насмеявшись в компании ведущих «Вечернего Киева» и, потешив зрителей своим новым образом, главная ревизорша страны рассказала вашей
Ольга Фреймут: «Сергей Притула – мой друг с претензией на бойфренда» (ФОТО)
Ольга Фреймут: «Сергей Притула – мой друг с претензией на бойфренда» (ФОТО)
24 Жов 2013
0
21932

Я вам рассказывала, что на днях Ольга Фреймут отправилась в гости к Владимиру Зеленскому и Валерию Жидкову. Вдоволь насмеявшись в компании ведущих «Вечернего Киева» и потешив зрителей своим новым образом, главная ревизорша страны рассказала вашей Дусе о постшоу «Ревизора» и роли Сергея Притулы в ее жизни.

 - Олю, на презентації «Війни світів» ви говорили, що запускаєте постшоу «Ревізора», вести яке, найімовірніше, буде Сергій Притула. Він стане обличчям цього проекту чи буде співведучим?

- Я не буду вести постшоу. Я хочу, щоб у ньому була радикально інша думка. Тільки Притула може мене так любити і ненавидіти. Постшоу буде досказаністю програми «Ревізор». Там будуть ресторатори скривджені, будуть ті, кого, можливо, звільнили після моєї перевірки. І я в цьому шоу допоможу їм знайти нову роботу. У нас дуже багато намірів. Нам здавалося, що програма «Ревізор» дуже субєктивна. А постшоу дасть шанс на обєктивність. У нас є багато історій, які треба розглянути з юридичного боку, можливо, з практичного. Там буде аналітика.

- Ви говорите, що кандидатура Сергія Притули на роль ведучого постшоу «Ревізора» ще під сумнівом. Як ви будете його переконувати?

- Я вже з ним спілкувалася. По-перше, ми з ним дуже близькі друзі, і я знаю, що потрібно моєму другові: йому потрібне це шоу, а мені потрібен Притула. Буквально минулого тижня ми поверталися з Тернополя, де разом вели конкурс краси. Сергій був за кермом, а я їхала поруч. Ми мали п’ять годин на роздуми. Говорили про наше майбутнє, творче майбутнє. Я вважаю його своєю найідеальнішою творчою половинкою. Це хороша можливість. Просто у Сергія є наміри, які стосуються не цієї країни. Якщо він буде фізично в Україні, то буде вести постшоу. Якщо не буде – тоді, на жаль або, можливо, на щастя, ми знайдемо якогось іншого ведучого. Вихід цього проекту заплановано на 3 березня. Принаймні, поки що.

- А кого ви плануєте покликати, якщо у Притули не складеться?

- Я думала про Олега Панюту. Він мені дуже подобається, і Олег мене любить, але в нього є своя робота. Це мій перший бос. Я саме під його керівництвом працювала на «1+1». Можна сказати, що він відкрив мою «зірку», якщо можна назвати мене зіркою (а для когось я такою є, хоча для себе я просто журналіст). Панюта перший звернув увагу й побачив у мені талант.

- У «Війні світів» ви з’являєтеся в стилі кежуал…

- Це дуже зручно, бо коли тобі вже 30, ти в кадрі щодня відчуваєш, що стає важко ходити. Я подивилася деякі програми «Ревізора», де я ходжу "знаком питання". А мені не дозволено ходити зі скривленою спиною. Саме тому я перейшла на більш зручне взуття, яке, зрештою, ношу щодня. Мені це сподобалось. Я побачила, що від цього в захваті тінейджери. На зйомках я не думала про те, як вистояти багато годин на підборах, я думала про процес. А це важливо.

- Ви дуже гарно виглядаєте. Це не типове для вас вбрання. Хто дизайнер цієї сукні?

- Дякую! Ви дуже уважна! Це Артем Климчук – мій новий стиліст. Ця сукня з його нової колекції, щойно з подіуму. Буквально тиждень тому він демонстрував колекцію.

- А ви були на показі?

- Я була у відрядженні у Вінниці з «Ревізором», але Артем залишив порожній стілець із моїм іменем – так на мене чекав. Але буває так, що я багато чим жертвую. В цей день якраз Злата моя прихворіла і сама собі викликала лікаря, щоб мене не турбувати. Вона знає: коли мама на зйомках, треба все робити самостійно. Вона кашляла, викликала собі «Борис»...

- Вона сама залишається вдома, коли ви у відрядженнях?

- Ні, звичайно. Є моя мама, тато. Вони чергуються. Також моя сестричка допомагає, якщо канікули, бо вона вчиться.

- Злата дивиться проекти, в яких ви знімаєтеся? Що сказала про «Війну світів»?

- Так, дивиться. Вона одним оком стежила за ефіром цього шоу і сказала: «Програма цікава, але дуже стрибає кадр. Попроси режисерів, щоб кадр не стрибав».

- Тобто вона вже професіонал у цій справі?

- Звичайно – вона з перших днів своїх у цьому процесі. Пам’ятаю, ми з нею для СТБ брали інтерв’ю у бомжів. Їй було буквально п’ять місяців, а я з возиком поїхала у Стефанію (там є притон для безхатченків) брати інтерв’ю. Злата постійно зі мною на роботі. Її не цікавить кар’єра ведучої, її дуже манить історія режисера, оператора. Є реклама «Активіа», де я з білими тюльпанами... Так от. Цей кадр знімала Злата. Режисер дозволив їй натискати на кнопку. Їй дуже подобається. Її манить цей процес. Вона любить бути в студії, спостерігати за моніторами.

- Що вам більше до вподоби, робота репортера чи ведучої в студії?

- Мені подобається робота репортера. Я обожнюю журналістику і все ж таки я журналіст. Я не шоувумен. Це точно. Я дуже люблю спостерігати за світом і коментувати те, що відбувається, доносити це, бути модератором між правдою чи неправдою, яка діється в світі, і між моїм глядачем чи читачем. Для мене посада телеведучої – несподіванка. Так сталося. Хоча на майбутнє, можливо, я буду просто журналістом, якщо мені це надокучить.

- Володимир Зеленський говорив, що неодноразово запрошував вас на шоу, і тільки тепер ви нарешті прийшли. Чому ви відмовлялися?

- Я не відмовлялася. Просто дуже складно знайти можливість приїхати. Якщо подивитися мій графік… От сьогодні о 17:00 у нас виліт в інше місто (в яке – не скажу). Ми завжди щось знімаємо. То ми знімали «Війну світів» нон-стоп, тепер - «Ревізор». Чому так так швидко? Бо хочемо команді постшоу передати повністю відео, аби вони могли підготувати повноцінний проект. Тому до Володі і Валерія я в гості збиралася. Я знала, що сюди неодмінно прийду, бо є такі телевізійні шоу, які для мене культові і важливі. Це шоу Опри, товариство Лєни Кравець, Володі Зеленського і Валерія. Я люблю їхню творчість. Також мені подобається Олексій Суханов із його ток-шоу на «Україні». Тому ці шоу я відвідую.

- У соцмережах зявилася група Фреймут і Притули, де публікують ваші спільні фото, висловлювання одне про одного. І там є голосування про те, що ви повинні бути разом!

- Мені Притула про це розповідав. Це дуже цікаво. Коли ми їхали із Тернополя додому, то я набрала Валентину Василівну – маму Сергія Притули. Я з нею товаришую. Вона каже: «Оля, всі вважають, що ти моя невістка, що ти мама Діми. Ти вже мала звикнути до цього». Це якийсь дивний феномен, але він стався. Чому? Тому що я дійсно дуже люблю Сергія, і він любить мене. Бути з ним в реальному житті не зможу, бо заб’ємо один одного: він мене не влаштовує в побуті взагалі. Я люблю чистоту – він буває нечупара. Я не буду говорити, що люблю я, і що ненавидить він. (Сміється.) Але ми в побуті непридатні для життя один з одним.

- А як до нього ставиться Злата?

- Злата його обожнює, і вони часто спілкуються. Нещодавно ми Злату забирали зі школи разом. Сергій – це близький друг сім’ї. Так було і, я впевнена, буде. Тому що вже стільки років нашій дружбі! Всяке було між нами, але з кожним роком ми стаємо все ближче та ближче.

- А з Сашею Педаном у вас не склалися такі дружні стосунки?

- Дружні склалися, але немає якоїсь хімії. Тобто він просто друг. Коли серце не тьохкає, коли ти просто спокійно можеш назвати Сашу і в жіночому роді, і в чоловічому. Це такий друг у стилі унісекс. Ось. Він дуже красивий чоловік, але він для мене більше як брат. Тоді як Сергій – це друг із претензією на бойфренда.

Муся

Текст: Римма Канивец

Фото: Максим Лисовой

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Недавно в оккупированном Донецке  запустилось  новое онлайн-СМИ «Афиша Новороссии». Как нетрудно догадаться из названия, формат скопировали у российской  «Афиши». Довольно познавательное издание - один  обзор «9 стартапов ДНР&raqu
25 Вер 2015 16:39
1 509
ДУСЯ
На днях "Радио Свобода" выпустило замечательное интервью с телеведущей Светланой Курицыной, более известной как Света из Иванова - активисткой прокремлевского движения "Наши", которую случайнопрославил корреспондент "Московск
22 Вер 2015 10:03
1 631
ДУСЯ
Расскажите, пожалуйста, о предстоящем ребрендинге журнала: что изменится в журнале и почему вы приняли решение менять что-либо вообще? - Во-первых, это связано это с тем, что мы отказались от лицензионного соглашения с русским «Репортером» и должны
04 Вер 2015 18:07
7 522
ДУСЯ
Дворец «Украина» – одна из крупнейших концертных площадок страны. Как и все площадки за последние почти два года, она тоже оказалась втянутой в политические скандалы: на должность директора предприятия год назад назначили кума Порошенко; затем на кон
02 Вер 2015 11:35
7 688
ДУСЯ
Первого сентября на телеканале «1+1» стартует новый сезон утреннего шоу «Сніданок з 1+1». Отличный повод, чтобы пообщаться с создателями проекта и расспросить о наболевшем. Как полюбить зрителя, чем привлечь мужскую аудиторию, какие неудачи переживал
28 Серп 2015 10:42
8 985
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду