Держкіно надало на фінансування 44-го кінофестивалю «Молодість» 950 тис грн.

Держкіно надало на фінансування 44-го кінофестивалю «Молодість» 950 тис грн.

9 Жовтня 2014
6920
9 Жовтня 2014
21:02

Держкіно надало на фінансування 44-го кінофестивалю «Молодість» 950 тис грн.

6920
Держкіно надало на фінансування 44-го кінофестивалю «Молодість» 950 тис грн.
Держкіно надало на фінансування 44-го кінофестивалю «Молодість» 950 тис грн.

Від Державного агентства України з питань кіно на організацію 44-го Київського міжнародного кінфовестивалю «Молодість» надійшло 950 тисяч гривень. Ці дані «Детектор медіа» надали у прес-службі кінофоруму.

 

Нагадаємо, фінансову підтримку фестивалю також надали спонсори. Серед них -  Всеукраїнський благодійний фонд «Ініціатива заради майбутнього», який опікується Національним конкурсом кінофестивалю, грошовий приз якого складає 2,5 тисяч доларів.

 

Також оргкомітетом кінофестивалю було запроваджено платну акредитацію для журналістів у розмірі від 100 до 500 гривень.

 

«Через складну ситуацію в країні та скорочення бюджетів спонсорів кінофестиваль молодість втратив частину фінансування», - йдеться у зверненні оргкомітету кінофоруму.

 

З проханням надати фінансову підтримку представники «Молодості» звернулися до усіх небайдужих.

 

Перерахувати кошти можна за наступними реквізитами:

 

Громадська організація "Фонд "Молодість"

р/р № 26009001100229

в ПАТ «Укрінбанк» МФО 300142

 

01023, м.Київ,вул. Мечникова, 8

ЄДРПОУ 26079938

не платник податку на прибуток-ознака неприбуткової організації -0006;

ІПН 260799326552

Свідоцтво про реєстрацію платника податку ПДВ-№200090423

 

«Молодість» - єдиний кінофестиваль в Україні, що з 1991 року входить до рейтингів Міжнародної асоціації кіно продюсерів FIAPF. За концепцією, кінофорум є платформою для представлення найсвіжішої та найактуальнішої кінопродукції та відтворює найгучніші події сучасного кінопроцесу - як мейнстрімні так і експериментальні. 

Головне завдання фестивалю - сприяння розвитку молодого професійного кіно. Конкурсна програма представляє професійні та аматорські фільми дебютантів. Головні секції - студентський, перший короткометражний (ігровий, анімаційний, документальний) та перший повнометражний ігровий фільм.

 

Цього року «Молодість» пройде 44-й раз з 25 жовтня по 2 листопада. Особливістю кінофоруму стануть покази нового російське кіно, що, за задумом організаторів, мають «підтвердити існування іншої Росії». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6920
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду