Радіостанції «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО

Радіостанції «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО

8 Вересня 2014
7348
8 Вересня 2014
15:37

Радіостанції «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО

7348
Співвласник радіогрупи Микола Баграєв перерахував річну депутатську зарплатню на спорядження для розвідбатальйону
Радіостанції «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО
Радіостанції «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО

Цього літа й осені радіостанції групи «ТАВР медіа» проводять низку акцій на підтримку українських бійців у зоні АТО. Про це йдеться в повідомленні радіогрупи.

 

Влітку радіо Roks та «Русское Радио - Україна» запустили програму «Бойовий привіт» зі словами підтримки для бійців у зоні АТО. У проекті українці зі всієї країни наговорюють на автовідповідач радіостанцій слова підтримки для українських солдат і слова віри в те, що Україна вистоїть і переможе.

 

За словами програмного директора радіо Roks Артема Самойлова, географія програми покриває всю Україну без винятку, а місія радіостанції в даному випадку полягає в тому, аби людям дати можливість звернутися до своїх захисників і в черговий раз упевнити їх у тому, що тут у них міцний тил і в нашому мирному житті ми в них віримо і на них покладаємось.

 

Радіомережа «Хіт ФМ» почала влітку і тепер завершує акцію «Оберіг для бійця». Діти надсилають на радіо свої малюнки, які співробітники «Хіт ФМ» передадуть воїнам у зону АТО. Ведучі ранкового шоу «Хеппі Ранок» на «Хіт ФМ» розповіли, що в одній з розмов з відомим волонтером Олексієм Мочановим дізналися про те, що дитячі малюнки - це чи найцінніша моральна підтримка для українських солдат, і тому вирішили закликати дітей та батьків всієї України долучитись до створення таких оберегів. Кілька сотень малюнків прийшли на «Хіт ФМ» і днями вони вирушать у зону АТО.

 

«У цій ситуації кожен знаходить свій спосіб допомогти і бути корисним, - каже генеральний продюсер «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов. - Скажімо наш співзасновник Микола Баграєв свою річну зарплатню нардепа, а це майже 250 тисяч гривень, витратив на придбання спорядження для 74-го окремого розвідбатальйону. Тому ми чітко розуміємо - ми радіо, ми повинні як можна більше і як можна активніше проводити політику підтримки своїх солдат, ми повинні робити все можливе, щоб вони знали і розуміли - вони життєво-важливі для нас, і радіостанції "ТАВР-Медіа" будуть робити і надалі все можливе для того, щоб у нас була армія і була країна».

 

Раніше всеукраїнська радіомережа «Русское радио - Україна» вирішила витратити 10% рекламних доходів за червень на закупівлю бронежилетів для української армії.

 

Наприкінці липня радіогрупа «ТАВР медіа» збільшила частку інформаційного контенту для мешканців визволених міст Донбасу в середньому на 35%.

 

У серпні радіогрупа «ТАВР медіа» у відповідь на звернення директора департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо України Богдана Червака заявила, що вилучила з ефіру радіостанцій пісні російських співаків, які заявляли про свою антиукраїнську позицію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7348
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду