Українська стрічка «Це - я» здобула Гран-прі на кінфестивалі в Італії

Українська стрічка «Це - я» здобула Гран-прі на кінфестивалі в Італії

5 Вересня 2014
12540
5 Вересня 2014
11:00

Українська стрічка «Це - я» здобула Гран-прі на кінфестивалі в Італії

12540
Українська стрічка «Це - я» здобула Гран-прі на кінфестивалі в Італії
Українська стрічка «Це - я» здобула Гран-прі на кінфестивалі в Італії

Стрічка «Це - я» українського режисера Анни Акулевич завоювала Гран-прі Міжнародного кінофестивалю в італійському місті Лучіано. Про це повідомляє видання Film Street.

 

Окрім того, фільм було за музичне оформлення, яке реалізував композитор Вадим Храпачов.

 

Раніше, у червні цього року, стрічка Анни Акулевич здобула спеціальну відзнаку ХХV Міжнародного кінофестивалю в Анкарі (Туреччина). Фільм отримав «Відкритий лист» від організаторів форуму із формулюванням «За яскраве поєднання традицій та сучасної кіномови».

Як писала «Детектор медіа», у фільмі піднімаються теми розмаїтості й толерантності в масштабах окремої родини. За сюжетом, старша сестра, яка давно мешкає в Росії,  приїздить до батьків. Її восьмирічну доньку виховують бабуся й  дідусь. В цьому ж домі мешкає сім`я  молодшої сестри головної героїні.  На приїзд гості з Росії дуже очікувала вся родина, однак натомість дочекалася проблем і конфліктів.

 

Сценаристами виступили Олег Фіалко та Анна Акулевич, оператор - Данило Дєдков, художник -Сергій Хотимський, продюсер - Олег Фіалко.

 

 

Нагадаємо, «Це - я» - стрічка, яка від початку задумувалася як сімейна драма в 3D під робочою назвою «Ріпка», а тоді й «Алін». Бюджет фільму - 8 млн грн, половину фінансування забезпечило Державне агентство з питань кіно.

 

Прем`єра стрічки в Україні планується восени. Цього ж року, за словами режисера, фільм вийде в український прокат. Для дистрибуції розглядають й іноземні ринки - польський та інші, за винятком російського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду