Артем Біденко очолив управління з питань реклами КМДА

Артем Біденко очолив управління з питань реклами КМДА

28 Серпня 2014
10754
28 Серпня 2014
16:56

Артем Біденко очолив управління з питань реклами КМДА

10754
Артем Біденко очолив управління з питань реклами КМДА
Артем Біденко очолив управління з питань реклами КМДА

Політолог Артем Біденко, який довгий час очолював Асоціацію з питань зовнішньої реклами, став заступником директора департаменту суспільних комунікацій-начальником управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації (КМДА). Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Телекритиці» особисто.

 

Нагадаємо, Артем Біденко працював в аналітичних установах експертом з внутрішньої політики та партійних комунікацій - в Інституті політики, Лабораторії законодавчих ініціатив, Міжнародному інституті порівняльного аналізу.



З 2003 року він очолював Асоціацію зовнішньої реклами України, з 2005 року до 2014 року був власником декількох компаній, в тому числі рекламних агенцій повного циклу. З 2007 до 2014 року очолював консалтингову групу SA Political Communications. Працював на каналі «Інтер» та в газеті «Аргументы и факты».

 

Артем Біденко - член Міжнародної асоціації нейромаркетингу для науки та бізнесу (NMSBA), Громадської ради при парламентському Комітеті з питань інформації та свободи слова.  Організатор декількох соціальних акцій: «Кохаймося!», «Мама, чому я помер?», «Не бійся мріяти!», а також низки рекламних кампаній політичних та корпоративних клієнтів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10754
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
1940 дн. тому
Начальник Управління з питань реклами КМДА Смирнов О.Г. перетворив підрозділ КМДА у сборище рекету, корупціонерів і шахраїв https://proisvol.info/2019/01/01/smirnov-o-g-peretvoriv-pidrozdil-kmda-u-sborishhe-reketu/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду