Порошенко зробив своїм радником волонтера і блогера Юрія Бірюкова

Порошенко зробив своїм радником волонтера і блогера Юрія Бірюкова

20:03,
13 Серпня 2014
5047

Порошенко зробив своїм радником волонтера і блогера Юрія Бірюкова

20:03,
13 Серпня 2014
5047
Порошенко зробив своїм радником волонтера і блогера Юрія Бірюкова
Порошенко зробив своїм радником волонтера і блогера Юрія Бірюкова

Президент України Петро Порошенко призначив своїм радником голову волонтерської організації Фонд допомоги країні «Крила Фенікса», блогера Юрія Бірюкова. Про це повідомляє сайт глави держави.

 

Президент підписав указ про призначення Юрія Бірюкова і подякував йому за сумлінну та ефективну волонтерську роботу.

 

Під час зустрічі з Юрієм Бірюковим Предидент України також висловив подяку за ефективну роботу у поверненні 79-ї бригади в місце дислокації. «Без вашої участі ця операція була б неможлива. Дякую за самовіддану роботу і вітаю з ініціативою створення нового військового добровольчого підрозділу, який увійде до складу діючої славетної аеромобільної бригади. Така взаємодія може бути дійсно ефективним і гарним прикладом для інших», - зазначив Петро Порошенко.

 

Президент акцентував увагу нового радника на необхідності посилення антикорупційної громадської діяльності для підвищення прозорості та ефективності закупівель для української армії. «Немає зараз більш важливої справи, ніж забезпечення наших армійців та добровольців усім необхідним для захисту їх життя. Ті, хто крав чи продовжує красти, наживаючись на наших військових, мають якомога скоріше отримати по руках. Усі антикорупційні справи, які зараз розпочаті проти певних військових чиновників, дійдуть до суду, ніхто не уникне справедливого покарання за свої злодіяння. Ми маємо якомога швидше подолати корупцію в армії», - зауважив Петро Порошенко.

 

Варто зауважити, що Юрій Бірюков не тільки брав участь у прориві 79-ї бригади з оточення, але й детально описав події у своїх повідомленнях у соцмережі Facebook, а також критикував керівництво АТО і отримував, за його словами, погрози.

 

Видання «Газета.юа» повідомляє, що Юрій Бірюков брав активну участь у подіях на Майдані, а потім покинув бізнес і зайнявся волонтерською роботою. Вже півроку його фонд «Крила Фенікса» збирає допомогу для українських військових, вирішує медичні та гуманітарні питання. За цей час йому вдалося зібрати мільйони гривень, які пішли на оснащення військових. Разом з іншими кураторами Фонду волонтер Фенікс особисто відвозить гуманітарну допомогу в зону АТО.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду