22 серпня – відкриття п’ятої виставки сучасного живопису MARTS UNFRAMED 2014

22 серпня – відкриття п’ятої виставки сучасного живопису MARTS UNFRAMED 2014

8 Серпня 2014
8524
8 Серпня 2014
15:11

22 серпня – відкриття п’ятої виставки сучасного живопису MARTS UNFRAMED 2014

8524
22 серпня – відкриття п’ятої виставки сучасного живопису MARTS UNFRAMED 2014
22 серпня – відкриття п’ятої виставки сучасного живопису MARTS UNFRAMED 2014

22 серпня о 18.00 в Центрі сучасного мистецтва M17 (Київ, вул. Горького 102-104) відкриється П'ята виставка сучасного живопису MARTS UNFRAMED 2014.

 

Виставка проходитиме з  22 по 31 серпня. Вхід вільний.

 

Арт-проект MARTS вп'яте розгортає у Києві платформу сучасного живопису, щоб дізнатись, «чим дихає» нове покоління українських художників. Цьогоріч виставка MARTS UNFRAMED (MARTS «Без рам») актуалізує їх бачення людини і соціуму, світу і всесвіту, реальності і трансцендентності.  Представлені живописні роботи, від реалізму до трансавангарду, є, на думку організаторів, лакмусом, що проявляє реакції культурного середовища на виклики сьогодення. 

 

MARTS UNFRAMED відкриває експозицію напередодні Дня незалежності України і представляє широке коло художників з Києва, Криму, заходу та сходу країни. Загалом у виставці беруть участь 30 художників та представлені більш ніж 100 картин. На урочистому відкритті за коктейлем у супроводі сучасної електронної музики зустрінуться представники мистецького та культурного середовища, учасники арт-ринку, галеристи, художники та представники дипломатичних місій різних країн. Проведення виставки супроводжується виданням художнього каталогу робіт усіх учасників.

 

Арт-проект MARTS засновано благодійною організацією «Міжнародний культурний діалог» і проводиться спільними зусиллями її членів та організацій-партнерів.

 

Акредитація обов΄язкова. Журналісти, які пройшли акредитацію, отримають повний прес-кіт, включаючи матеріали виставки в цифровому вигляді.

 

Ольга Березюк. Кайлас.

 

За детальнішою інформацією необхідно звертатись:  Юлія  Гейко - куратор виставки, 050-311-83-61, 044-360-69-89, e-mail: marts.org.ua@gmail.com ; Лілія Лазарєва - PR-координатор, акредитація ЗМІ 067-466-75-13.  Офіційний сайт MARTS www.marts.org.ua. Офіційний сайт M17 www.m17.com.ua.

 

 

Ярослав Власюк. Прозріння.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду