Невідомі намагалися знеструмити офіс каналу «112 Україна»

Невідомі намагалися знеструмити офіс каналу «112 Україна»

4 Серпня 2014
7564
4 Серпня 2014
18:52

Невідомі намагалися знеструмити офіс каналу «112 Україна»

7564
Невідомі намагалися знеструмити офіс каналу «112 Україна»
Невідомі намагалися знеструмити офіс каналу «112 Україна»

Сьогодні, 4 серпня, невідомі намагалися знеструмити будівлю телеканалу «112 Україна», заклавши вибуховий пристрій у трансформаторну установку, яка живить офіс. Співробітників телеканалу евакуювали з офісної будівлі, а мовлення було призупинено на час знешкодження пристрою. Про це повідомляє інформаційна агенція 112.ua.

 

«Невідомі намагалися знеструмити будівлю, в якій знаходиться офіс телеканалу "112 Україна". Зловмисники підклали два саморобних пристрої до трансформаторної будки, яка забезпечує електроенергією тільки цю будівлю. Один з пристроїв здетонував напередодні, однак не наніс шкоди трансорфматорній будці та довкіллю», - повідомили на каналі.

 

Другий пристрій, за даними каналу, оперативно знешкодили правоохоронці та вибухо-технічна лабораторія.

 

На час проведення слідчих дій, роботу трансформатора довелося призупинити. Згодом ефірне мовлення «112 Україна» швидко було відновлено.

 

 

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві, 4 серпня о 12:30 до столичної міліції надійшла інформація про те, що на вулиці Дегтярівський, 21 біля трансформаторної установки виявлено підозрілий предмет.

 

На місце виклику виїхали спеціалісти вибухо-технічних служб, кінологи та працівники МНС. Правоохоронці виявили ємність, в якій, за попередніми висновками, містився порох. Вилучену речовину та ємність направлено для проведення експертизи.

 

Слідчий відділ Шевченківського районного управління міліції за фактом інциденту відкрив кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство». Триває досудове розслідування.

 

 

Нагадаємо, увечері 25 липня в будівлю, де знаходиться телеканал «112 Україна», невідомий чоловік кинув пляшку із запальною сумішшю. Міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 - «Умисне знищення або пошкодження майна».

 

«Детектор медіа»

Фото - 112.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7564
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Николай
3523 дн. тому
конкуренты явно негодуют...что не получается у них прикрыть канал, который вещает правду в массы))
Петрик
3524 дн. тому
Главное терпеть и не сдаваться! Несите правду в массы!!
Слава Фролов
3524 дн. тому
Уже не первый раз за последнее время идет давление на канал(( ну ничего, ребята, держитесь, удачи вам!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду