21 липня об 11 годині - прощання з актором Віталієм Лінецьким

21 липня об 11 годині - прощання з актором Віталієм Лінецьким

20 Липня 2014
9761
20 Липня 2014
22:21

21 липня об 11 годині - прощання з актором Віталієм Лінецьким

9761
21 липня об 11 годині - прощання з актором Віталієм Лінецьким
21 липня об 11 годині - прощання з актором Віталієм Лінецьким

Прощання з актором кіно і театру, народним артистом України Віталієм Лінецьким пройде у понеділок, 21 червня, з 11.00 у Київському академічному театрі драми і комедії на Лівому березі. Про це «Детектор медіа» стало відомо від прелставників Національної спілки театральних діячів України.

 

Нагадаємо, про раптову смерть актора стало відомо 18 липня. Причини загибелі розслідуються.

 

Віталій Лінецький народився 16 листопада 1971 в Івано-Франківську. Закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого.

 

Працював актором в Івано-Франківському українському драматичному театрі і в Київському ТЮЗі. До теперішнього часу був актором Київського академічного театру драми і комедії на Лівому березі.

 

Двічі лауреат професіональної театральної премії «Київська Пектораль»: у 1998 році - у номінації «Краща чоловіча роль другого плану» за роль Сеньйора Меіса в спектаклі «Трохи вина ... або 70 обертів» за новелами Піранделло, в 2007 році - в номінації «Краща чоловіча роль першого плану» за роль Єгора Войницького у виставі «26 кімнат ...» за п'єсою Чехова «Лісовик».

 

Зіграв десятки ролей у кіно, серіалах і мюзіклах, у тому числі - в останньому фільмі Кіри Муратової «Вічне повернення» та в стрічці «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду