9 липня – зустріч Президента України з громадськими реформаторськими рухами

19:18,
7 Липня 2014
9387

9 липня – зустріч Президента України з громадськими реформаторськими рухами

19:18,
7 Липня 2014
9387
9 липня – зустріч Президента України з громадськими реформаторськими рухами

9 липня о 18:30 у конгрес-центрі НСК «Олімпійський» відбудеться зустріч Президента України з громадськими реформаторськими рухами.

 

Основна мета зустрічі - обговорення стратегії комплексних соціально-економічних та політичних реформ в Україні. На зустріч запрошені представники найбільш активних об'єднань громадянського суспільства, що фокусуються на стратегії реформ в Україні та її реальному втіленні: громадянська платформа «Нова Країна», ініціатива «Реанімаційний пакет реформ», спільноти випускників українських бізнес-шкіл та вітчизняні «фабрики думки» (think tanks) тощо.

 

Попередня акредитація засобів масової інформації до 12.30 9 липня за телефоном (063) 267 27 48.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду