Гран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч» здобула стрічка «Заповіт» Кристіана  Жерегі

Гран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч» здобула стрічка «Заповіт» Кристіана Жерегі

29 Червня 2014
10732
29 Червня 2014
19:13

Гран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч» здобула стрічка «Заповіт» Кристіана Жерегі

10732
Гран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч» здобула стрічка «Заповіт» Кристіана  Жерегі
Гран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч» здобула стрічка «Заповіт» Кристіана  Жерегі
Кінофестиваль «Відкрита ніч-Дубль 17» оголосив імена переможців. Про це повідомляється на сайті форуму
 
Гран-прі здобула стрічка  «Заповіт» Кристіана  Жерегі. Сам режисер на святковій церемонії був відсутній, оскільки в якості стрільця-медика долучився до 25-го спеціального добровольчого батальйону територіальної оборони Збройних сил України «Київська Русь». 
 
Об`єднання Babylon’13, до якого входить режисер, відзначено спецільним дипломом фестивалю «За громадянську позицію, мужність та героїзм». 
 
 Решту відзнак розподілено так:
 
 Номінація «Професійний ігровий  фільм»:

Фільм «Зупинка»  нагороджено P.S. призом від оргкомітету. Відзначений дипломом за  найкращий ігровий фільм за вибором спеціалізованого видання oKino.ua  та нагороджений сертифікатом який дає право на відвідування повного дня Kiev Filmmaking Camp.

Фільм «Коріння. Сни» відзначено дипломом за операторську роботу оператора  Микити Кузьменко. Режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук

Фільм «Не менше 50кг.» відзначено дипломом за музичне оформлення. Композитор Ярослав Джусь. Режисер Марина Артеменко.

 
Фільм «Не менше 50кг» Марини Артеменко став найкращим фільмом номінації  з пропозицією від «1+1 media group  and companies» на купівлю прав для показу на каналі «1+1».

Фільм «Коріння. Сни» Дмитрf Сухолиткого-Собчука відзначено дипломом за найкращу роботу художника Юлії Зауличної.

Фільм «З карпат до Парижу з акордеоном» Юрія Леути відзначено дипломом з пропозицією від «1+1 media group  and companies»на купівлю прав для показу на «1+1».

Номінація «Студентський ігровий фільм»:

Фільм «Якби» відзначено дипломом за кращий фільм в номінації та нагороджено спеціальним призом від компанії «Кінотур», - сертифікатом на технічний грант для проведення постпродакшину поточного або майбутнього кінопроекту (до20хвилин)

Фільм «Марія»  Олександра Шкрабака відзначено дипломом  за любов і надію, почесним дипломом за досягнення у кінематографі від Асоціації кіноклубів України, за підтримки МГО "Сінемахолл". Стрічка отримала грошову винагороду від партнера фестивалю «Райффайзен Банк Аваль»

Номінація «Неігровий фільм»:
 
Володар гран-прі, «Заповіт», нагороджений камерою Go-pro від співорганізаторів фестивалю «1+1 media group  and companies»

Дипломом за громадську позицію, мужність і героїзм відзначена знімальна команда «Ваbylon 13»

Дипломом відзначений фільм «Громадянин» режисера і Громадянина Наталії Гордій.

Фільм «Бій на Грушевського #4 "Соло"» Івана Сауткіна відзначено дипломом як найкращий фільм номінації

Номінація«Спеціальний репортаж»:

Дипломом відзначено квартет фільмів під назвою «Пасічник Микола», «Конюх Констянтин», «Кавовар Вадим», «Коваль Дмитро» у проекті «Люди». Режисера Дмитра Гуляєва нагороджено камерою Go-pro від співорганізаторів фестивалю «1+1 media group  and companies».  Режисер.

Номінація «Анімаційні фільми»: 

Фільм «Дівчинка з риб`ячим хвостом» Сергія Мельниченка відзначено дипломом як найкращу роботу номінації. 
 
Фільм «Птахи» Ірини Смирнової відзначено дипломом за музичне оформлення Тетяни Яшвілі. 
 
Нагадаємо, Національний кінофестиваль «Відкрита ніч - Дубль 17» пройшов у ніч з 28 на 29 червня в Києві на майданчику галереї «Арт-причал» й одночасно ще на 23 майданчиках в Україні й поза її межами. Участь у фестивалі взяло 50 стрічок, яких відібрали з числа 180 робіт, поданих претендентами. Відкриття й закриття фестивалю транслювалося онлайн з метою популяризації фестивалю.
 
Президент та арт-директор фестивалю - Михайло Іллєнко, головний продюсер - Пилип Іллєнко.
 
«Детектор медіа» 
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду