В кількох містах України стартує «Тиждень італійського кіно»

В кількох містах України стартує «Тиждень італійського кіно»

16 Червня 2014
9200
16 Червня 2014
15:51

В кількох містах України стартує «Тиждень італійського кіно»

9200
В кількох містах України стартує «Тиждень італійського кіно»
В кількох містах України стартує «Тиждень італійського кіно»

19 червня в Україні розпочнеться «Тиждень італійського кіно», який організовано компанією «Артхаус Трафік». Учетверте компанія знайомить українських глядачів з найяскравішими фільмами італійського кінематографу, йдеться на сайті «Артхаус Трафік».

 

Програма тижня складається з чотирьох стрічок: «Я повернусь», «Конформіст», «Прийдешнє» та «Римська кільцева дорога».

 

Проект «Тиждень італійського кіно» відкриває комедія «Я повернусь» про подорож в потойбічний світ і повернення назад за режисури Серджо Рубіні. Дії фільму відбуваються в столиці Італії.

 

Наступні у програмі - два фільми, нагороджені преміями престижних міжнародних кінофестивалів. Психологічний трилер «Прийдешнє» режисера Алісії Шерсон отримав нагороду Ротердамського кінофестивалю. Стрічка була вперше представлена українським глядачам в Одесі. «Римська кільцева дорога» - перший документальний фільм, який отримав приз Золотого лева на Венеційському кінофестивалі. Режисер Джанфранко Розі зняв картину як спостереження за життям римлян, створюючи галерею сумних і веселих портретів реальних людей.

 

Особливою подією буде демонстрація психологічної драми Бернардо Бертолуччі «Конформіст», що стала класикою світового кінематографу. Кінострічка розповідає про події на основі морального вибору в епоху фашистської влади.

 

Фестиваль «Тиждень італійського кіно» відбудеться в Києві, Одесі, Львові та інших великих містах України.

 

Яна Зелена для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9200
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду