Святослав Цеголко став прес-секретарем президента Петра Порошенка

Святослав Цеголко став прес-секретарем президента Петра Порошенка

10 Червня 2014
12670
10 Червня 2014
14:40

Святослав Цеголко став прес-секретарем президента Петра Порошенка

12670
Святослав Цеголко став прес-секретарем президента Петра Порошенка
Святослав Цеголко став прес-секретарем президента Петра Порошенка

Сьогодні, 10 червня, Президент України Петро Порошенко призначив Святослава Цеголка своїм прес-секретарем. Відповідний указ № 524/2014 оприлюднено на сайті глави держави.

 

Дотепер Святослав Цеголко працював на 5-му каналі, що належить Петрові Порошенку, керівником редакції спецпроектів, заступником шеф-редактора та ведучим програми «Час». Хто його замінить на 5-му, на каналі поки не знають.

 

Під час виборчої кампанії прес-секретарем Петра Порошенка був колишій прес-секретар Арсенія Яценюка Андрій Жигулін. За інформацією джерел «Детектор медіа», пан Жигулін може стати одним з керівників інформаційного управління в Адміністрації президента, яке, ймовірно, очолить керівник інформаційного департаменту виборчого штабу Петра Порошенка Ірина Фріз.

 

Святослав Цеголко народився в Івано-Франківській області, закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Працював у львівській газеті «Разом», головредом журналу «Молода дипломатія», журналістом газети «Поступ», кореспондентом газети «За вільну Україну», редактором новин на радіо «Люкс ФМ», репортером Нового каналу. З 2004 року - на 5-му каналі.

 

Лауреат премії «Телетріумф» 2005 року, має звання заслуженого журналіста України.

 

Нагадаємо, що главою Адміністрації президента Петра Порошенка став засновник і екс-президент медіахолдингу UMH group Борис Ложкін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду