До 20 травня – подання на конкурс «Зелена школа –  зелене життя»

До 20 травня – подання на конкурс «Зелена школа – зелене життя»

13 Травня 2014
3155
13 Травня 2014
13:42

До 20 травня – подання на конкурс «Зелена школа – зелене життя»

3155
До 20 травня – подання на конкурс «Зелена школа –  зелене життя»
До 20 травня – подання на конкурс «Зелена школа –  зелене життя»

ІІІ Міжнародна зелена школа (Україна)  запрошує юних вчених, студентів та  аспірантів університетів України та Європи на конкурс «Зелена школа -  зелене життя».

 

Міжнародна зелена школа (МЗШ) заснована у 2012 р. як освітній проект, який об'єднав вчених різного віку, художнюінтелігенцію в рамках проекта «Відекології Душі - доекології Всесвіту».Його засновниками є Родинний центр «Як намалювати птаха...» (НГО «Фонд «Відкритаполітика») спільно з Київськимприродничо-науковимліцеєм№145.

 

МЗШ - це унікальна ідея для того, аби активно відпочити на природі та отримати нові знання, навички, досвід у соціальній, науковій сферах у невимушеній атмосфері серед мальовничих гір. Для тебе ж - ще й можливість втілити у життя свої ідеї разом з волонтерами-юними науковцями.

 

Ти креативний?Прагнеш зберегти екологію нашої планети? Полюбляєш відпочинок на природі? Тоді цей конкурс саме для тебе! Виграш - поїздка у саме серце колоритних Українських Карпатта можливість реалізувати себе як справжнього рятівника навколишнього середовища. Все, що для цього потрібно - читай в умовах конкурсу.

 

УМОВИ КОНКУРСУ

 

Для участі в конкурсі необхідно вибрати одну із запропонованих нижче екологічних проблем сіл України, проявити максимум оригінальності та придумати власну інноваційну ідею її  вирішення, оформити це як авторський проект. Він повинен містити і короткий опис  досвіду місцевих громад Франції, інших європейських країн (не більше 2 сторінок, з обов'язковими посиланнями на джерела інформації). Загальний обсяг проекту - не більше 10 сторінок.

 

Запропоновані проблеми:

-утилізація побутового сміття в селах,  вирішення проблеми малої кількості смітників;

-утилізація електричногота електронного обладнання (відпрацьовані батарейки,  лампочки, ін.);

-соціальна реклама, поширення інформації про актуальні екологічні проблеми села та шляхи їх вирішення (в т.ч. і відеоролики, анімація);

-джерела альтернативної енергії (наприклад, для зарядки телефону в горах, де відсутні розетки);

-зелена садиба (архітектурний проект та/або  ландшафтний дизайн).

 

Скласти бюджет проекту, який повинен мати чітке обґрунтування та не перебільшувати 2 тис. грн.

 

Відправити проект на конкурс до 20 травня координаторам на адресу: nastya.canary@gmail.com (В темі листа вказати «Конкурс»). Результати конкурсу будуть оголошені до 1 червня. Переможціотримають безкоштовно путівку в МЗШ таможливість презентувати свій проект, доопрацювати його разом з юними вченими, сформувати команду з 5 волонтерів-учасників МЗШ.

 

Всі учасники конкурсу отримають дипломи та можливість опублікувати свої проекти на сайті МЗШ. Найцікавіші роботи увійдуть в збірник наукових проектів МЗШ, друк якого заплановано восени.

 

Вік учасників конкурсу від 14 до 30 років. Юні вчені від 14 до 18 років їдуть виключно в супроводі викладача чи батьків.

 

ІІІ МЗШ проходитиме 6-14 липня під час Міжнародного родинного фестивалю «Як намалювати птаха...» у с.Космач Косівського району Івано-Франківської області, де буквально живуть традиції і ремесла Гуцульщини. Неймовірне місце для того, аби пірнути в атмосферу живої народної традиції карпатського села. 17 травня відбудеться презентація МЗШ в м. Києві.

 

Організатор: НГО «Фонд «Відкрита політика» за підтримки Посольства Франції в Україні.

 

Більше про МЗШ та конкурс  - на сайті  www.ptahy.com.ua.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду