7 травня  – прес-конференція щодо українського національного павільйону у Каннах

7 травня – прес-конференція щодо українського національного павільйону у Каннах

5 Травня 2014
10940
5 Травня 2014
13:21

7 травня – прес-конференція щодо українського національного павільйону у Каннах

10940
7 травня  – прес-конференція щодо українського національного павільйону у Каннах
7 травня  – прес-конференція щодо українського національного павільйону у Каннах

7 травня о 12.00 у «Сінематеці» кінотеатру «Київ» відбудеться прес-конференція, присвячена діяльності українського національного павільйону на Каннському кінофестивалі. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Із журналістами спілкуватимуться: Євген Нищук, міністр культури України; Ігор Янковський, голова Наглядової Ради Всеукраїнського благодійного фонду «Ініціатива заради майбутнього»; Андрій Халпахчі, генеральний директор МКФ «Молодість».

 

Як писала «Детектор медіа», цьогоріч Україна в офіційній селекції Канн представлена двома стрічками: фільм «Майдан» Сергія Лозниці покажуть у секції «Спеціальні покази», а картина «Плем'я» Мирослава Слабошпицького братиме участь у конкурсній програмі «Тиждень критики», а також змагатиметься за «Золоту камеру» (приз за найкращий дебют). Також у програмі Cannes Classics на Круазетт покажуть фільм Сергія Параджанова «Колір граната».

 

У секції Short Film Corner беруть участь п'ять українських короткометражок:  «Прості речі» Олександра Ратія, «Інь, і що з цим робити» Мирослави Хорошун, «Абонент» Оксани АртеменкоLove Changes  Джейн Капрісс (США/Україна), Balazher. Korrekturen der Wirklichkeit Лесі Кордонець (Швеція/Україна). Також відбудеться ринковий показ студентського альманаху «Чорна книга Майдану».

 

Український павільйон за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» та Державної агенції України з питань кіно уже усьоме працюватиме на каннському кіноринку.

 

Акредитація: Анна Корягіна, anna.koriagina@gmail.com та за телефоном 063-67-62-059.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10940
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іван Зубар
3639 дн. тому
Фільм Лесі Кордонець, наскільки я знаю, не має стосунку до Швеції. Там повинні були вказати ШВЕЙЦАРІЯ. Прикро за такий недогляд.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду