«Ленфильм» планує відкрити філію в Криму

«Ленфильм» планує відкрити філію в Криму

23 Квітня 2014
14900
23 Квітня 2014
18:16

«Ленфильм» планує відкрити філію в Криму

14900
«Ленфильм» планує відкрити філію в Криму
«Ленфильм» планує відкрити філію в Криму

Петербурзька кіностудія «Ленфильм» планує за два-три місяці відкрити свою філію в Криму. Про це повідомляє російське інформагентство «РИА Новости».



У коментарі РИА Новості представник «Ленфильму» зауважив, що кіностудія вже подала всі необхідні документи, щоб відкрити філію на півострові.

 

«Ми подали заявку в уряд , і нашу ініціативу підтримав Козак (віце-прем'єр російського уряду Дмитро Козак - ТК). Сподіваємося, що протягом двох-трьох місяців наша пропозиція буде схвалена, і ми зможемо встановити в Криму своє обладнання, яке закупили на кошти, виділені по кредитній лінії від ВТБ» , - сказав представник кіностудії.

 

На «Ленфильме» також уточнили, що приміщення під філію в Криму підприємство буде орендувати.



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду