В Україні пройде перший «Чілдрен кінофест»

В Україні пройде перший «Чілдрен кінофест»

15 Квітня 2014
9855
15 Квітня 2014
11:05

В Україні пройде перший «Чілдрен кінофест»

9855
В Україні пройде перший «Чілдрен кінофест»
В Україні пройде перший «Чілдрен кінофест»

З 28 травня по 1 червня в Україні вперше пройде щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків - «Чілдрен кінофест». Про це повідомляє PR-служба «Артхаус Трафік».

 

У міжнародній конкурсній програмі «Чілдрен кінофесту» змагатимуться 7 повнометражних фільмів з різних країн світу для глядацької аудиторії віком від 10 років. Фільм-переможець визначать прямим глядацьким голосуванням.

 

Спеціальною подією першого «Чілдрен кінофесту» стане ретроспектива фільмів Чарлі Чапліна, приурочена до 125-річчя з дня народження генія німого кіно.

 

Щороку послами «Чілдрен кінофесту» виступатимуть громадські діячі, які популяризиватимуть ідеї якісного дозвілля для дітей та формування різноманітного і насиченого культурного клімату в Україні. Послом першого фестивалю стане Джамала - відома співачка, активістка високого напряму популярної культури.

 

Епіцентром «Чілдрен кінофесту» стане Київ. Фестивальні події пройдуть і в Одесі, Донецьку, Львові, Харкові, Дніпропетровську та Запоріжжі.

 

Перший «Чілдрен кінофест» проводиться за підтримки Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» в рамках програми і3 «Ідея - імпульс - інновація».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9855
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду