У Києві біля станцій метро студенти бойкотували газету «Вести» (ФОТО)

У Києві біля станцій метро студенти бойкотували газету «Вести» (ФОТО)

25 Березня 2014
9686
25 Березня 2014
12:34

У Києві біля станцій метро студенти бойкотували газету «Вести» (ФОТО)

9686
У Києві біля станцій метро студенти бойкотували газету «Вести» (ФОТО)
У Києві біля станцій метро студенти бойкотували газету «Вести» (ФОТО)

Сьогодні, 25 березня, зранку студенти київських вишів бойкотували газету «Вести» біля станцій метрополітену, де безкоштовно щоранку розповсюджується це видання. Про це «Детектор медіа» повідомили очевидці акції.

 

Зокрема, на станції «Політехнічний інститут» двоє студентів Київського національного університету технологій і дизайну з гучномовцем і плакатом з портретом Віктора Медведчука закликали перехожих не читати газету «Вести». Студенти розповідали в гучномовець, що газета «Вести» належить Віктору Медведчуку і є проросійською пропагандою. «Не читайте брехню на ранок!», - закликали вони.

 

Зі слів студентів, така акція відбувалася на всіх станціях метро, де безкоштовно розповсюджується зранку газета «Вести», і в ній брали участь студенти різних київських вишів.

 

Пікетувальники на станції метро «Академмістечко»

 

 

 

Пікетувальники на станції метро «Чернігівська»

 
Нагадаємо, що газета «Вести» входить до холдингу «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви, до якого також входять телеканал UBR, радіо «Вести» та журнал «Вести. Репортер». Ігор Гужва стверджує, що він є власником холдингу і розвиває проект на позичені кошти. Інвесторів він не розголошує, водночас заперечує причетність «Газпрому» і Віктора Медведчука до проекту.
 
Фото - Instagram, Facebook
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9686
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
3683 дн. тому
Класна акція. Бо часто якось навіть забуваєшся, що не для всіх такі речі очевидні. Два тижні тому був здивований, що майже ніхто з моїх колег в офісі, не в курсі, що цю газету видає кум Путіна - Медведчук. З відповідною пропагандою, не такою відверто брехливою, як Рос.телеканали, але підспудно там навіюють думку, що мовляв навіщо боронити Державу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду