З архівного відео «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування Балашова у Криму

З архівного відео «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування Балашова у Криму

8 Березня 2014
13464
8 Березня 2014
12:53

З архівного відео «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування Балашова у Криму

13464
З архівного відео «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування Балашова у Криму
З архівного відео «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування Балашова у Криму

З архівного відео ток-шоу «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування теле- і радіоведучого, бізнесмена та засновника партії «5.10» Геннадія Балашова у Криму.

 

У випуску ток-шоу, що з 24 лютого по буднях транслювалося на сайті «Савік Шустер студії», про побиття пана Балашова у Сімферополі розповів народний депутат України Олесь Доній. Його співрозмовниками в інтернет-версії «Шустер live» були автор і ведучий програми Савік Шустер та генеральний директор «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

 

Розшифровка фрагменту розмови з відео випуску від 5 брезня, яке зберегли користувачі соцмереж: 

Олесь Доній: От вчора там побитий був ще Геннадій Балашов. Щоб було зрозуміло для наших глядачів, Генадій Балашов достатньо екстравагантний політик, бізнесмен з Дніпропетровська. У нього на перехресті Інститутської й Шовковичної є офіс. Так от навіть в самі критичні дні Майдану, коли вже стріляли, він виходив і з мікрофоном агітував. І в нього не потрапила ні куля, його не побили, він просто агітував на вулиці, російською мовою агітував за Майдан.

 

От він з цією ж самою ідеєю, очевидно - я не знаю, я з ним не всигнув поспілкуватися - поїхав у Сімферополь. А те, що можна виходити в Києві на вулиці й агітувати, і навіть тітушок і «беркутівців», і тьху-тьху, він тут вижив, то там це закінчилося тим, щого вкрали, побили. І добре, що завершилося тільки побиттям. Зараз в інтернеті, до речі, можна побачити його фото з синцями.

 

Олександр Мартиненко: Я хотел сказать, что на самом деле, это не по-крымски как-то действительно. Вот сколько в Крыму было разных событий в своё время в жизни, и в начале 1990-тых, и так далее, там никогда никого не били. Они могли толкаться, митинги проводить. Но бить в Крыму... Никогда этого не было. Поэтому вопрос, крымские ли это люди. Вопрос об этом.

 

Савік Шустер: Так, у нас ещё должно быть несколько включений...

 

 

Розшифровка архівного відео програми (з 22:26):

Олесь Доній: От вчора там побитий був ще Генадій Балашов. Щоб було зрозуміло для наших глядачів, Генадій Балашов достатньо екстравагантний політик, бізнесмен з Дніпропетровська. У нього на перехресті Інститутської й Шовковичної є офіс. Так от навіть в самі критичні дні Майдану, коли вже стріляли, він виходив і з мікрофоном агітував. І в нього не потрапила ні куля, його не побили, він просто агітував на вулиці, російською мовою агітував за Майдан.

 

Савік Шустер: Таким, таким... Далеко не локальным.

 

Олександр Мартиненко: Нет, но Турция как раз ещё региональный конфликт, но уже конфлікт мировой. Конфликт уже общемировой, и это уже понятно, уже видно...

 

Як писала «Детектор медіа», пана Балашова 4 березня у Сімферополі невідомі викрали і побили, коли він вийшов із відділку міліції після коротчасного затримання. Після цього його цілий день возили з мішком на голові і били, забрали телефон, паспорт і гроші.

 

Нагадаємо, нещодавно Савік Шустер в ефірі Першого національного дав клятву журналіста і закликав своїх колег зі ЗМІ вчинити так само. «Я дотримуватимуся найглибшої поваги до людських життів, починаючи з моменту зачаття», - зазначив, зокрема, автор і ведучий «Шустер live».

 

«Детектор медіа» звернеться по коментарі до «Савік Шустер студії». Наразі зв`язатися з Савыком Шустером не вдалося.

 

P.S. 14 березня Савык Шустер надав слово Геннадію Балашову в прямому ефірі «Шустер live» на Першому національному. Пан Балашов детально розповів про те, як його переслудували в Криму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13464
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
режиссер Савик Шустер Студии
3695 дн. тому
Пересмотрел. Как режиссер "Савик Шустер Студии" сообщаю, что в тот день во время прямого эфира на некоторое время завис сервер, записывающий программу. Поэтому этот кусок не записался. Обратите внимание на грубую склейку в этом месте. Если бы была необходимость что-то отцензурировать (что студия за все годы своего существования никогда не делала в отношении своего видео), все было бы смонтировано комфортно по монтажу. Вчера прерывавшийся Скайп Аксенова был воспринят крымчанами как сознательная диверсия. Теперь любой технический сбой будет считаться провокацией?
Андрей
3695 дн. тому
Полная ерунда. Видео доступно в полном объеме и на сайте программы, и на официальном Youtube-канале.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду