Ганна Герман вважає звернення Януковича фальшивим

27 Лютого 2014
13058
27 Лютого 2014
16:18

Ганна Герман вважає звернення Януковича фальшивим

13058
Ганна Герман вважає звернення Януковича фальшивим

Ганна Герман, колишній радник Віктора Януковича вважає поширену через російські ЗМІ заяву, в якій він називає себе законним Президентом України,  фальшивою. Про це пані Герман сказала у коментарі «Радіо Свобода».

 

Також Ганна Герман заявила, що сумнівається в намірі Віктора Януковича йти на подальшу дестабілізацію ситуації в Україні і в Криму.

 

«Заява, найімовірніше, є фейком. Що ж до нестабільності в Криму, то це помилка нової влади. Вони не вчасно взялися за мовний закон і повторили помилку нашу, попередньої влади. Я не вірю, що Янукович піде на подальшу дестабілізацію та розшматування України», - сказала надреп.

 

Водночас у Facebook розповсюджується твердження про те, що заява Януковича писалася у Росії: у тексті йдеться про ВМФ, але в Україні немає і ніколи не було ВМФ - тільки ВМС.

 

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, російські інформаційні агенції «Інтерфакс» і РІА «Новости» поширили заяву від імені Віктора Януковича, який досі вважає себе президентом України: «Я, Віктор Федорович Янукович, звертаюся до народу України. Як і раніше, вважаю себе законним главою Української держави, обраним на основі вільного волевиявлення українських громадян». Цю заяву також поширило агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на «Інтерфакс» у Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду