Руслан Ярмолюк став ведучим каналу «2+2» та репортером ТСН

Руслан Ярмолюк став ведучим каналу «2+2» та репортером ТСН

23 Лютого 2014
24110
23 Лютого 2014
19:15

Руслан Ярмолюк став ведучим каналу «2+2» та репортером ТСН

24110
Руслан Ярмолюк став ведучим каналу «2+2» та репортером ТСН
Руслан Ярмолюк став ведучим каналу «2+2» та репортером ТСН

Руслан Ярмолюк став ведучим новин телеканалу «2+2» та репортером ТСН. Про це він розповів в інтерв`ю «Детектор медіа.

 

Співпрацю з «1+1 Медіа» пан Ярмолюк розпочав у листопаді. «Маючи за плечима досвід репортера і редактора, шукав нову роботу, яка би відкривала нові перспективи. А влітку на "2+2" проводився конкурс ведучих. Я спробував, і в результаті мене запросили на "2+2", а також запропонували продовжити репортерську роботу».

 

Тепер тиждень через тиждень Руслан Ярмолюк веде випуски новин о 18:30 на «2+2» й в інші тижні готує матеріали для ТСН.

 

Нагадаємо, Руслан Ярмолюк тривалий час був кореспондентом «Подробиць» телеканалу «Інтер». Він відомий резонансними репортажами з гарячих точок, зокрема, з Південної Осетії, Узбекистана.

 

Руслан Ярмолюк - заслужений журналіст України, висувався на здобуття премії «Телетріумф». Його роботи увійшли до об'єднаного відеоматеріалу «Подробиць» щодо висвітлення конфліктів у гарячих точках, який було нагороджено другою премією «Еммі» у 2009 році. Є автором документальних фільмів «Осетинский дневник» (2009), «Андижан. Полевые записки» (2005).

 

Перший досвід ведучого Руслан Ярмолюк здобув під час роботи на телекомпанії «Рівне-1». Народився 28 жовтня 1976 року в Рівному. За освітою інженер.

 

Про те, чому події у Києві не можна порівняти з жодною іншою гарячою точкою, а також особливості роботи журналістів під прицілами снайперів читайте в інтерв`ю Руслана Ярмолюка незабаром.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.tv.net.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24110
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду