Борис Колесніков назвав СТБ найпровокаційнішим каналом країни (+ВІДЕО)

22 Лютого 2014
13214
22 Лютого 2014
09:39

Борис Колесніков назвав СТБ найпровокаційнішим каналом країни (+ВІДЕО)

13214
Борис Колесніков назвав СТБ найпровокаційнішим каналом країни (+ВІДЕО)

Депутат від Партії регіонів Борис Колесніков завив, що СТБ є найпровокаційнішим каналом країни. Про це він сказав, коли журналісти каналу намагалися отримати його коментар щодо відповідальністі влади за жертви під час сутичок між силовиками і мітингувальниками, пише «Українська правда».

 

«Деякі члени Партії регіонів, які вийшли, говорять, що партія не має майбутнього, це партія яка вбиває, це геноцид XXI-го століття», - звернулася до депутата кореспондентка СТБ у п`ятницю у Верховный Раді.

 

«Убили людей з вини опозиції. Є лише два варіанти. Або опозиція - в кращому для них сенсі - не керує екстремістами...», - почав відповідати Борис Колесників.

 

У свою чергу, журналістка уточнила, чи не є екстремісткою вона сама, оскільки теж була серед протестувальників на майдані.

 

Під час суперечки депутат і кореспондетка СТБ поцікавилися один в одного, хто які виші закінчував.

 

Під час розмови пан Колесников підкреслював: «Опозиція на 100% відповідає за вбивства». Він наголосив, що опозиція перервала перемир`я та застосувала вогнепальну зброю.



«Ви, СТБ - найбільш провокаційний канал у країні! Ви у господаря свого спитайте, хто винен», - сказав пан Колесніков. На рекомендацію працівників ЗМІ запитати те ж саме у свого, політик закричав: «У мене немає господаря! Я самодостатня і самостійна людина».

 

 

Депутат пояснив журналістці: «У вашому запитанні міститься й відповідь. Це дуже грубе порушення правил журналістики і взагалі етики». У свою чергу, журналістка зауважила, що коли людей вбивають на вулиці, про ектику говорити недоречно.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13214
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду