У Дніпропетровську перед приїздом Кличка «замінували» 11 канал

16 Лютого 2014
8422
16 Лютого 2014
14:17

У Дніпропетровську перед приїздом Кличка «замінували» 11 канал

8422
У Дніпропетровську перед приїздом Кличка «замінували» 11 канал

У Дніпропетровську на 11 каналі, куди лідер УДАРу Віталій Кличко прибув на запис телеефіру, повідомили про замінування, повідомляє прес-служба партії.

 

До будівлі каналу прибула пожежна машина, а міліція нікого не пускала в приміщення.

 

Щодо пана Кличка, він пройшов до студії 11-го каналу раніше, аніж було застосовано ці заходи безпеки.  

 

У партії УДАР переконані: таким чином депутату хотіли перешкодити у виступі на телебаченні. Як приклади прес-служба наводить інші «схеми», за якими Віталію Кличку заважали зустрітися з громадянами в інших містах. Так, у Черкасах і Полтаві відбулися «малочисельні пікети за участі літніх жінок», а в Дніпропетровську пройшов протест «тітушок». У Черкасах, за даними УДАРу, мінували приміщення, де мала відбутися зустріч з партактивом та вимкнули світло під час прес-конференції пана Кличка. В Полтаві теж повідомили про замінування будівлі, але зустріч Віталія Кличка з партійними активістами відбулася.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8422
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду