На сайті ZN.UA - нові кольори

15 Лютого 2014
12893
15 Лютого 2014
17:12

На сайті ZN.UA - нові кольори

12893
На сайті ZN.UA - нові кольори

В оформленні стрічки новин на сайті ZN.UA додалися нові кольори для кожного з тематичних розділів.

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, сайт оновив дизайн у лютому 2011 року, запропонувавши до уваги читачів повноцінну стрічку новин.

 

У травні того року було додано й розділ-проект про сучасну світову культуру Znaki.fm, створений на базі сайту «Дзеркала тижня. Україна». За 11 місяців він призупинив роботу з метою переформування на таблоїд, що, за задумом видавців, мав бути рентабельнішим. Однак цього не відбулося, а команда Znaki.fm на чолі з Владиславом Азаровим після відпустки так і не повернулася до співпраці з «Дзеркалом тижня. Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду