Усков демонстративно залишив студію ток-шоу «Право голосу»

Усков демонстративно залишив студію ток-шоу «Право голосу»

15 Лютого 2014
10637
15 Лютого 2014
15:21

Усков демонстративно залишив студію ток-шоу «Право голосу»

10637
через незгоду зі втручанням у внутрішні справи України
Усков демонстративно залишив студію ток-шоу «Право голосу»
Усков демонстративно залишив студію ток-шоу «Право голосу»

Керівник «Сноба» Микола Усков пішов зі студії ток-шоу «Право голосу» під час запису проекту. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

 

«Сьогодні обговорювали ситуацію на Україні і проблему Криму. Звичайна тема. Але стиль ведення шоу Романом Бабаяном від початку давав зрозуміти: передача покликана виправдати втручання Росії у внутрішні справи України і навіть, можливо, анексію Криму. Роман перебивав, пересмикував, хамив. І я вирішив піти. Навіщо витрачати ще годину свого життя на пропагандистський спектакль?», - зазначив журналіст.

 

Також він додав, що занепокоєний позицією ведучого ток-шоу, яке загалом вважає збалансованим. «В уряді країни, очевидно, є яструбина партія, що готується до війни на зразок грузинської і яка накрутила цього Романа Бабаяна так, що інтелігентний в принципі юнак поводився як секретар комсомолу на розборі Аморалки . Маленька переможна війна - це якраз те, що прикінчить ще не зовсім добиту нещастями XX століття країну. Правильним шляхом ідете, товариші. Просто в пекло», - резюмував Микола Усков.

 

Вихід в ефір цього випуску програми, вочевидь, планується наступного тижня.

 

 

 

«Право голосу» - єдине щоденне суспільно-політичне ток-шоу на російському телебаченні. Виходить на каналі «ТВ-Центр» по буднях у запису о 18:25 за місцевим часом. Ведучі - Ольга Кокорєкіна та Роман Бабаян.

 

Проект позиціонується як «місце для дискусій та арена для політичних баталій».

 

У 2011 році програма «Право голосу» стала переможцем V Всеросійського конкурсу «Єднання». У 2013 році сюжети ток-шоу «Корупція зверху донизу» і «Коррупція. Перегнули палицю?» стали переможцями в номінації «Краща програма федерального каналу» на конкурсі «ЗМІ проти корупції» (Калуга).

 

«Детектор медіа»

Фото -  http://os.colta.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду