13-19 грудня – Фестиваль американського кіно «Незалежність» у Києві

5 Грудня 2013
6634
5 Грудня 2013
11:52

13-19 грудня – Фестиваль американського кіно «Незалежність» у Києві

6634
13-19 грудня – Фестиваль американського кіно «Незалежність» у Києві

13 грудня за підтримки Посольства США в Україні у кінотеатрі «Київ» стартує Фестиваль американського кіно «Незалежність».

 

Програма фестивалю, який пройде з 13 по 19 грудня, складається з номінантів та переможців кінофестивалів у Санденсі, Локарно, Берліні, Каннах. Гостями фестивалю стануть продюсери і режисери фільмів та програм.

 

Вперше в рамках фестивалю буде представлено проект Інді-Лаб - лабораторію підготовки фільмів від сценарію до кінцевої реалізації. Під час практичної сесії в листопаді 12 учасників проекту під керівництвом лауреата багатьох професійних премій у сфері журналістики та документалістики, одного з авторів газети «Нью-Йорк Таймс» Девіда Франса розробили сценарії і знімальні плани своїх фільмів. Під час фестивалю для учасників проекту пройде семінар, присвячений режисурі та монтажу документального фільму. 18 грудня учасники представлять готові роботи глядачам фестивалю.

 

У рамках Інді-Лаб також будуть проводитися заходи, відкриті для всіх бажаючих - практичні семінари, лекції американських гостей-документалістів, а також покази документальних фільмів фестивалю. В документальній програмі буде представлено 9 різнопланових фільмів. Покази документальної програми пройдуть безкоштовно в залі «Сінематека».

 

Фестиваль американського кіно відкриється 13 грудня у кінотеатрі «Київ» художнім фільмом режисера Олександра Пейна «Небраска». Програма художніх фільмів складається з кращих прем'єр цього року, серед яких: «Досить Сказано», «Комп'ютерні Шахи», «Станція "Фрутвейл" », «Короткий термін 12». 

 

Детальна інформація буде представлена ​​на сайті фестивалю aiffua.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду