Янукович дає інтерв’ю українським телеканалам

Янукович дає інтерв’ю українським телеканалам

2 Грудня 2013
14174
2 Грудня 2013
17:38

Янукович дає інтерв’ю українським телеканалам

14174
Янукович дає інтерв’ю українським телеканалам
Янукович дає інтерв’ю українським телеканалам

Президент України Віктор Янукович у ці хвилини дає інтерв'ю кільком загальнонаціональним телеканалам, серед яких «1+1», «Україна», «Інтер», ICTV. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел, які працюють в Адміністрації президента.

 

Зокрема, від телеканалу «1+1» бере інтерв'ю Лідія Таран, від «України» - Євген Міхін, від «Інтера» - Анастасія Даугулє, від ICTV - Олена Фроляк.

 

Нагадаємо, 26 листопада президент вже давав інтерв'ю п'яти телеканалам: «Інтеру», 5-му, «1+1», ICTV та «Україні» щодо планів на Вільнюському саміті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14174
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДОН
3794 дн. тому
НЕТ НИ КАПЛИ ЖЕЛАНИЯ ЕГО СЛУШАТЬ , ДА И ЗАЧЕМ ,ВСЕ УЖЕ В ПРОШЛОМ , ОНИ ВСЕ УЖЕ СЕКОНД--ХЕНД !!!!!!!!!!!!!!!!!
укр
3794 дн. тому
За все, що відбулось в Україні (вбивства, пограбування, підпали, побиття, знущання, гвалтування, нещадну експлуатацію шахтарів, поліцейські порядки, порушення Конституції, розпродаж України, розкрадений бюджет, шахрайство на виборах, автоаварії з участю поліцаїв, втеча хабарника, глум над державним прапором, шахрайство Київпсевдоради, підслуховування нардепів, дебілізація освіти табачником, нагорода антиукраїнських міністрів, шабаш симоненківців, русифікація, напад на депутата О.Ляшка, корупція, цензура, зрив Євроінтеграції, мітингарі з залізними трубами, злочинний розгін Євромайдану, рейдерство…) до СУДУ – Президента (Януковича-московоязику шестірку)секретаря РНБО(А.Клюєва), СБУ(О.Якименка), ГПУ(В.Пшонку), МВС(В.Захарченка) ! Отож, прийдеться відповісти перед народним Віче чи судом присяжних, а не в приватизованому суді.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду