Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» залишилась без президента

Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» залишилась без президента

6 Листопада 2013
4963
6 Листопада 2013
11:55

Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» залишилась без президента

4963
Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» залишилась без президента
Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» залишилась без президента

Армен Давітян залишив посаду президента російської кінокомпанії «Централ Партнершип» (ЦПШ). Про це повідомляють «РИА новости».

 

«Армен Давітян припиняє свої повноваження та залишає кінокомпанію за рішенням ради директорів «ПрофМедіа»», - йдеться у повідомленні компанії.

 

Тимчасово виконуючим обов'язки президента компанії призначена Олена Верман, яка раніше була  віце-президентом з фінансів медіаконцерну «ПрофМедіа».

 

Армен Давітян, що працював в «Централ Партнершип» з моменту заснування, в кінці 2012 року став виконуючим обов'язки президента компанії, а в березні цього року був затверджений на цій посаді. До нього президентом кінокомпанії був Марк Лоло, призначений після відставки Рубена Дішдішяна в 2011 році.

 

«Централ Партнершип » - російський дистрибутор і виробник теле-і кіноконтенту . Серед власних проектів компанії - фільми «Вовкодав , «Бій з тінню», «Тарас Бульба», «Брестська фортеця», серіали «Майстер і Маргарита», «Ісаєв». Торік збори всіх фільмів , випущених в прокат ЦПШ , перевищили $ 1 млрд , повідомляється на сайті кінокомпанії . В той самий час виручка ЦПШ за підсумками 2012 року скоротилася на 6 %. Чистий збиток компанії за підсумками минулого року склав 1,26 млрд руб. після збитку в 127 млн ​​руб. за підсумками 2011 року.

 

Нагадаємо, «Профмедиа» входить до складу холдингової компанії «Інтеррос». Компанія управляє низкою медіа: ТВ3, «Пятница», «Авторадио», Energy, «Юмор FM», «Радио Романтика», «Централ Партнершип», «Синема парк», «Афиша».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду