До 15 листопада - акредитація ЗМІ на зустріч Ради Міністрів ОБСЄ 5-6 грудня в Києві

До 15 листопада - акредитація ЗМІ на зустріч Ради Міністрів ОБСЄ 5-6 грудня в Києві

24 Жовтня 2013
8789
24 Жовтня 2013
14:58

До 15 листопада - акредитація ЗМІ на зустріч Ради Міністрів ОБСЄ 5-6 грудня в Києві

8789
До 15 листопада - акредитація ЗМІ на зустріч Ради Міністрів ОБСЄ 5-6 грудня в Києві
До 15 листопада - акредитація ЗМІ на зустріч Ради Міністрів ОБСЄ 5-6 грудня в Києві

20-та зустріч Ради Міністрів ОБСЄ відбудеться 5 і 6 грудня в Києві. Захід буде проведено на запрошення Діючого голови ОБСЄ, Міністра закордонних справ України Леоніда Кожари.


Українське головування ОБСЄ запрошує представників ЗМІ висвітлювати зустріч Ради Міністрів ОБСЄ, яка відбудеться в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ ), розташованому за адресою: Київ, Броварський проспект, 15.  



Попередня акредитація представників ЗМІ обов'язкова. Акредитація здійснюється шляхом самостійної реєстрації через онлайнову систему на http://www.osceministerial2013.org.ua.



Крайній термін реєстрації для представників ЗМІ - 15 листопада.



При першому відвідуванні онлайнової реєстраційної системи представникам ЗМІ необхідно вибрати категорію MEDIA для надання особистих даних.  Необхідні поля необхідно заповнювати англійською. Після того , як вся надана інформація буде оброблена, представник ЗМІ отримає підтвердження акредитації на адресу своєї електронної пошти.



 Лист, що підтверджує акредитацію , необхідно зберігати до кінця заходу. Для отримання ідентифікаційної картки акредитовані представники ЗМІ повинні будуть представити лист-підтвердження разом з дійсним паспортом.

 Будь-які питання , пов'язані з онлайнової реєстраційної системою, можна надсилати за ел. адресою: osce.ukraine@gmail.com.



МВЦ і його уповноважений партнер ТК «Київський Супутник» забезпечують розміщення представників ЗМІ в готелі «Братислава». Готель знаходиться в безпосередній близькості від місця проведення зустрічі Ради міністрів. Від готелю до медіацентру МВЦ і назад курсуватиме спеціальний транспорт для ЗМІ.



 Акредитаційні картки можна отримати на стійці інформації для ЗМІ у фойє готелю «Братислава», починаючи з 3 грудня.



Журналістам, які висвітлюють зустріч Ради міністрів, будуть запропоновані спеціальні ціни на проживання в готелі «Братислава», якщо вони бронюватимуть через ТК «Київський Супутник».



Більш детальна інформація про логістичні умови для представників ЗМІ міститься в інформаційному бюлетені для ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду