10 жовтня – відкриття ХІХ-го фестивалю Нове німецьке кіно

10 жовтня – відкриття ХІХ-го фестивалю Нове німецьке кіно

7 Жовтня 2013
9422
7 Жовтня 2013
12:49

10 жовтня – відкриття ХІХ-го фестивалю Нове німецьке кіно

9422
10 жовтня – відкриття ХІХ-го фестивалю Нове німецьке кіно
10 жовтня – відкриття ХІХ-го фестивалю Нове німецьке кіно

10 жовтня у Києві розпочне роботу ХІХ-тий фестиваль «Нове німецькі кіно». У програмі показів фестивалю - фільми «Вимірюючи світ» (режисер - Детльов Бук; жанр - пригоди), «Лоре» (режисер Кейт Шортланд; драма, військовий), «Прості складності Ніко Фішера» (режисер Ян Оле Герстер; драма, комедія), «Ханна Арендт» (режисер Маргрете фон Тротта; драма, біографія).

 

Початок сеансів - о 17.00 та 19.00. З розкладом показів можна познайомитися на сайті кінотеатру.

 

Фестиваль «Нове німецьке кіно» - це поглиблений експрес-курс з останніх подій в кіно Німеччини, добірка найкращих німецьких прем'єр і кінофестивальних хітів за минулий рік. Проводиться Гете-інститутом та Посольством Німеччини спільно з компанією «Артхаус Трафік».

 

Нове німецьке кіно є одним з найстаріших фестивалів в Україні, що представляють кінематограф своєї країни: в цьому році буде проходити в 19-й раз. За час свого існування представив українським глядачам такі гучні картини, як «Елементарні частинки»  (з Моріцем Бляйбтроем і Франкою Потенте в головних ролях), «Земля достатку» і «Зйомки в Палермо» (режисер Вім Вендерс), «На іншому боці раю» і «Душевна кухня» (режисер Фатіх Акін), «Любов утрьох» (режисер Том Тиквер) та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9422
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду