МКФ «Молодість» оголосив перелік фільмів національного конкурсу

МКФ «Молодість» оголосив перелік фільмів національного конкурсу

2 Жовтня 2013
17913
2 Жовтня 2013
14:42

МКФ «Молодість» оголосив перелік фільмів національного конкурсу

17913
МКФ «Молодість» оголосив перелік фільмів національного конкурсу
МКФ «Молодість» оголосив перелік фільмів національного конкурсу

На прес-конференції 2 жовтня організатори Міжнародного кінофестивалю «Молодість» оголосили фільми, якій увійшли до національного конкурсу МКФ, стрічки, які представлять Україну у міжнародному короткометражному і студентському конкурсі, а також склад журі національного конкурсу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби кінофестивалю, який пройде у Києві з 19 по 27 жовтня.

 

Відбіркова комісія МКФ «Молодість» обрала до національного конкурсу 23 найновіші українські короткометражні фільми.

 

Повний перелік відібраних стрічок: «Кафе «Вояж» - режисер Роман Бондарчук; «Повернення» - режисер Олександр Ратий; «Сакура» - режисер Новруз Нікмет; «Перший крок у хмарах» - режисер Аліна Горлова; «Канікули» - режисер Марина Степанська; «Уроки української» - режисер Руслан Батицький; «Я тебе не залишу» - режисер Фекла Фортель; «Повернутись зі світанком» - режисер Наріман Алієв; «З людського життя. Богема» - режисер Ганна Федоряченко; «Між нами» - режисер Катерина Горностай; «Порятунок» - режисер Нікон Романченко; «Дорога» - режисер Макс Ксьонда; «Відкритий урок» - режисер Наталія Машталер; The End - режисер Макс Якобчук; «Найбільший теніс» - режисер Клім Козинський; «18+» - режисер Роман Бровко; «Янголи помирають на світанку» - режисер Ярослав Турківський; «Портрет» - режисер Анастасія Старова; «Красна Маланка» - режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук; «Так закінчилося літо» - режисер Марина Рощіна; «Помин» - режисер Ірина Цілик; «Обійми» - режисер Філіп Сотниченко; «Бачу себе на картині - просторі з літніх луків...» - режисер Анастасія Матвійчук.

 

Національний конкурс судитиме журі у такому складі: Сергій Тримбач, голова Національної спілки кінематографістів України;  продюсер Максим Онопрієнко, продюсер Наталя Мокрицька та актриса Вікторія Малекторович.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у міжнародному повнометражному конкурсі Україну представить фільм Дмитра Мойсеєва «Такі красиві люди». Український учасник в міжнародному студентському конкурсі «Молодості» - короткометражний фільм Філіпа Сотниченка «Обійми». У міжнародному короткометражному конкурсі Україна представлена ​​роботою Ірини Цілик «Помин», а також стрічкою Марини Рощиної «Так закінчилося літо», які також беруть участь в національному конкурсі.

 

Спеціальною подією фестивалю стане українська прем'єра документального фільму «Хворісукалюди » Юрія Речинського, який отримав головний приз «Серце Сараєво» в секції «Найращий документальний фільм» на Сараєвським кінофестивалі. Два роки тому Юрій Речинський дебютував зі своєю короткометражкою «Sickfuckpeople  в національному конкурсі «Молодості», яку режисер зняв самостійно. Цього року режисер представляє на фестивалі фільм, знятий у копродукції з Австрією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду