Спецподією «Молодості» стане прем’єра докфільму «Хворісукалюди»

Спецподією «Молодості» стане прем’єра докфільму «Хворісукалюди»

19 Вересня 2013
7927
19 Вересня 2013
17:56

Спецподією «Молодості» стане прем’єра докфільму «Хворісукалюди»

7927
Спецподією «Молодості» стане прем’єра докфільму «Хворісукалюди»
Спецподією «Молодості» стане прем’єра докфільму «Хворісукалюди»

Спеціальною подією 43-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість» (МКФ), який відбудеться в Києві 19-27 жовтня, стане українська прем'єра документального фільму «Хворісукалюди» режисера Юрія Речинського.  Стрічка виграла приз «Серце Сараєво» у секції «Найкращий документальний фільм» на Сараєвському кінофестивалі. Про це йдеться в інформації організаторів МКФ.

 

У стрічці подаються дві історії. Перша про хлопця, яких розшукує свою матір, і перед яким послала сюрреальна, деґенеративна спільнота його рідного села, сповненого ненависті та садистської люті. Друга - про вагітну дівчину, яка хоче народити дитину, чиє життя напевне буде ще гірше за її власне, сестри змушують її зробити аборт.

 

Окрім цього на фестивалі будуть й інші спецподії. Серед них - двочасна присвята Александеру Ґранаху, знаному німецькому актору й письменнику родом за Галичини. На «Молодості» покажуть документальний фільм Анґеліки Віттліх «Александер Ґранах. Ось іде людина» і стрічку «Ніночка» Ернста Любіча з Ґретою Ґарбо та Мелвіном Даґласом, в якій Ґранах зіграв одну з головних ролей.

 

Нагадаємо, цьогорічний 43-й МКФ «Молодість» відкриється показом нового ігрового фільму польського режисера Анджея Вайди «Валенса. Людина надії», світова прем'єра якого відбулася 5 вересня на Венеційському МКФ. А фільмом закриття фестивалю стане стрічка Арі Фольмана «Конгрес» за романом «Футурологічний конгрес» польського письменника і філософа, уродженця Львова Станіслава Лема.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», під час фестивалю відбудеться світова прем'єра реставрованої стрічки «За двома зайцями» Віктора Іванова з віднайденою оригінальною українською звуковою доріжкою. Показ відбудеться за підтримки Національного центру Олександра Довженка. Його заплановано на 20 жовтня під відкритим небом, організатори хочуть, щоб це стало подією для всього Києва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7927
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
цукен
3869 дн. тому
А что, хорошо пройтись по-взрослому по красной дорожке и мокнуться в лайнецо.
ЛЮПУС
3870 дн. тому
При відсутності цензури і нормальної самоцензури на поверхню виповзають хворі режисери і хворі фільми з шизофренічними назвами.Це має відношення і до заголовку статті.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду